Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jasný večer v Jasnej

Diskusná téma K fotke: Jasný večer v Jasnej

Pohľad zo zjazdovky pod Lukovou počas večernej turistiky. Po krátkom daždivom popoludní sa navečer vyjasnilo a Demänovská dolina sa odela do večerného šatu. Naľavo záberu pekne vykúka kopec Siná (1560m), v strede kúsok Liptovskej Mary, napravo skalnaté svahy kopca Pusté (1501m) a v pozadí kúsok Tatier. Svetlá v popredí sú ubytovacie zariadenia. Fotené hodinu po západe slnka, za svitu mesiaca. Moja prvá, skoro nočná fotografia.

Om7aqa

super foto, ale trochu ma bolí rozoraný kopec pod zjazdovkou, ... kedy to zarastie??, dokedy si budeme rozkopávať naše kopce?

Vladvlad

Som rád, že sa páči. Plány boli fotiť aj v iné dni a z vyšších polôh, ale nejak sa nechcelo šliapať do kopcov ešte aj po tme :)

Vladvlad

Vďaka, posledný deň sme sa odhodlali niekam večer po tme vyliezť a oplatilo sa :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok