Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Topánky Fitwell Cortina

Diskusná téma K článku: Topánky Fitwell Cortina

Keď som sa asi pred tromi rokmi musel rozísť s topánkami Hanwag, ktoré zúžili kopyto a tým sa stali pre moju širokú nohu priúzke, začal som si hľadať niečo, čo by vyhovovalo mojej labe. Otázku o mojom probléme som párkrát hodil do diskusného fóra niektorých outdoorových webov, ale odpovede, ktorá by ma uspokojila, som sa nedočkal. A tak som zbalil platobnú kartu a vybral sa tam, kde som čakal celkom dobrú a hlavne širokú ponuku a kde som si nakoniec vybral výrobok talianskej firmy Fitwell, model Cortina.

Boro

No moje Cortiny sa ešte stále držia. Protektor už je riadne zošúchanú ale ešte stále funbkčný. Zvršok sa tiež drží dobre,potreboval len obnoviť jeden malý šev,cca 2 cm. V jednej topánke sa mi vo vnútri zhrnula podšívka na päte, lebo som to nešetrno obúval. Tak prišla ku slovu moja oblúbená kobercová páska a všetko funguje bezvadne. Myslím, že ešte jednu sezónu vydržia.
P.S. teší ma, že som ti mohol pomôcť,

Petras

Cortiny jsem si Borku koupil před dvěma lety právě na tvé doporučení, když jsem před tím marně sháněl pohorky na své ploché rozpláclé nohy. Byl to opravdu skvělý tip. Od prvních kilometrů nohy jako v papučkách, jen jsem vložku vyměnil za ortopedickou, ta už je u mne nutností. Membrána ztratila své vlastnosti po roce a půl, ale to bude asi víc dáno našlapanými kilometry než dobou užívání. Před Cortinami jsem chodil v různých farmářkách, kanadách ap. a tak si umíš představit jaká to pro mne byla revoluce a pro mé nohy úleva. Za ten tip jsem ti stále velmi vděčný Boro.

Murmar

Moje Fitwell Lavaredo su po stovkach km uplne bez zavad, no troska som zosuchal vibram

Boro

Bacaardi, to ešte neviem. Uvidíme, ako sa bude držať zvršok topánky. Zatiaľ podrážka postačuje. Raz so si totiž nechal podraziť Hanwagy a podrážka vydržala, ale zasa odišiel zvršok.

HonzaIV

vysmajdana noha, 60 kilov brojler, laba... kokos som sa smial na tomto clanku poriadne... som cakal vacsie cislo ked si furt spominal labu, lebo kamarat ma 49 1/3 a to uz je podla mna laba....

Bacaardi

pekny clanok Boro...

vidim ze mas podrazku dobre zoslapanu... nechas si ju podlepit novou alebo ako to budes riesit?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma