Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bunda Directalpine Glider Lady 2.0

Diskusná téma K článku: Bunda Directalpine Glider Lady 2.0

Softshellové bundy sú v súčasnosti veľmi populárnou súčasťou výbavy a nosí ich už takmer každý turista. V obchodoch s outdoorovou výbavou je množstvo modelov od rôznych výrobcov. Ja som pred zimnou sezónou siahla po takejto bunde od českého Directalpinu zo série Active outdoor. Je hybridnej konštrukcie z troch typov materiálu 4wayTex. Tu sú moje niekoľkomesačné poznatky – vyskúšala som ju na turistike, pri skialpe aj na bežkách.

Lubo

9 z 10 je tvoja interpretacia a zda sa mi, ze si nepochopil slovo hyperbola - neviem, ci v cestine znamena to, co v slovencine. Pre vysvetlenie, ide o nadsadenie. Preto nepovazujem za plodne to dalej rozpitvavat. Keby slo o fakticku chybu tykajucu sa danej budny, bolo by to samozrejme uplne ine.
Btw, budem sa tesit, ked napises kvalitnu recenziu, rad ju budem publikovat.

Sedlo

Lubo, současnou popularitu sofshellu samozřejmě nepopírám, ale uvádět v úvodníku, který vlastně vytváří hlavu celému článku informaci že 9 z 10 turistů se obléká do softshellu je minimálně mylná informace. Jsem pravidelně na horách a mohu to posoudit. Jinak v pohodě, nic se neděje.

Lubo

Sedlo, ide o uvodnik clanku, ktory jemnou hyperbolou nazacuje popularnost softshellu. Verim, ze sa zhodneme, ze v dnesnej dobe je skutocne tento material, resp. princip velmi popularny.

Sedlo

V informaci mě zarazila pasáž o tom, že "takmer každý turista nosí softshell", což je podle mne trošku přehnané. Pokud má někdo jiný názor, neberu mu ho. Byl to z mé strany jen technický dotaz.

Svego

Autori a aktívni čitatelia Hikingu sa snažia ostatným priniesť nejaké prospešné informácie väčšinou na základe vlastných skúseností. Sedlo, môžeš svoju duchaplnú poznámku rozvinúť?

Sedlo

Takmer každý turista ? To znamená 95% turistů ?

Sifonides

Túto bundu som si kúpil aj ja (v pánskom prevedení samozrejme :-) asi pred dvoma týždňami,takže ešte som nemal možnosť ju otestovať, ale na základe tejto recenzie myslím, že jej kúpu ľutovať nebudem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov