Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Spacák Marmot Wave III long

Diskusná téma K článku: Spacák Marmot Wave III long

Keď sa povie Marmot spacák, človeku hneď napadne široká ponuka páperových spacákov najmä do horších alebo extrémnych poveternostných podmienok. Táto americká značka však má v ponuke aj syntetiku – ide o vlastné plnivo Spirafil v modifikovanej šindľovej konštrukcii Wave. V redakcii máme k dispozícii zástupcu tejto rady, konkrétne model Wave III v predĺženej verzii. V tomto článku vám ho v krátkosti predstavím.

Boro

Lubo, keď pozerám na tú poslednú fotku, kde sú kvapky vody na látke, vidím tam takú 6-uholníkovú štruktúru. Podobný jav je vidieť na látkach , na ktorých je aplikovaná membrána. Si si istý, že to tam nie je z vnútra žiadna membrána? (I keď tá cena tomu nezodpovedá.)

Lubo

Boro, 6-uholnikova struktura je sposob tkania materialu. Ide o rip-stop, teda o spevnenie proti oderu. Membranu ten spacak urcite nema. To by bol uz iny luxus za rozumnu cenu a pri umeline to podla mna ani nie je take podstatne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma