Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fabova hoľa – okruh zo sedla Zbojská

Possum

A ja teda upozornim na zeleny chodnik zo Sindliarky do Cervenej Skaly. Odkedy sa pripoji na asfaltku, tak sa zacne spravat velmi huncutsky. Odporucam ostat na asfaltke.

JaroB

Zdravím turistickú verejnosť, včera a dnes boli v súčinnosti ŠOP RS, KST Tisovec, OZ Burda a dobrovoľníkov z Habury a Pohronskej Polhory prepílené všetky chodníky na Fabovej holi, tak aby boli úplne spriechodnené. Bolo ponechaných niekoľko málo neprepílených stromov, ktoré sa dajú ľahko prekročiť, aby znepríjemnili, až znemožnili jazdu na motorkách a bicykloch po chodníkoch v rezervácii.

MatusM

Paráda, vďaka! Cca pred mesiacom sme sa napreliezali :)

SoniaH

Ahojte...Rad by som sa spytal ci je ta zlta znacka zo Zbojskej na Fabovu holu priechodna alebo ci sa treba predierat hustinami?Ak niekto teda isiel tadial tento rok.
Dakujem.

SoniaH

Peter61...ked nemas co k teme co som sa pytala tak sa zdrz komentara.Slusne som sa spytala tak slusne odpovedaj a ironiu si nechaj pre svoju manzelku.Tvoje prispevky tu ...nebudem komentovat niektore.

Peter61

@ SoniaH:
anonymný príspevok, nikto nemôže napísať info priamo na mail. Raz píšete v mužskom, raz v ženskom rode. V každom prípade: akákoľvek reakcia
vytiahne príspevok vo vriacom fóre "hore" a je väčšia šanca, že dakto dá imfo aktuálnejšie, ako od pilčíkov z novembra.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum