Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cez Priečne sedlo

Diskusná téma K fotke: Cez Priečne sedlo

V Priečnom sedle som už videl všeličo, ale toto ešte nie. Táto mne neznáma nemecky hovoriaca rodinka prešla takto cez sedlo - vpredu išlo 6-ročné dievčatko a za ňou otec, ktorý mal na chrbte ďalšiu 2-ročnú ratolesť. Išiel som celú trasu za nimi a prešli túto oficiálne najťažšiu TZT perfektne.

Meky

Hrôza,ako niekto dokáže riskovať s vlastnými deťmi.Ešteže to dobre dopadlo.

MatusM

Predpokladám, že sú to alpskí rakušáci. Malá už od plienok lozí v lete feraty a v zime lieta strmhlav zjazdovkami. Tam je to normálne, netreba sa pohoršovať.

Janabilesova

Zostava len dufat, ze vedeli, co robia a ze patria uz medzi tych skusenejsich. V opacnom pripade je to risk a hazard.

Sona

Touto novou kramlovou castou Priecneho sedla som este nesla. Pred cca 4 rokmi tam boli len retaze. Aka velka cast chodnika sa zmenila?

Ondro_RK

Ako píše nižšie Matúš, ja som nemal dojem, že by nevedeli, čo robia.
V Priečnom sedle som bol napr. svedkom leteckej záchrany dolámaného Poliaka, rôznych ,,zaseknutých" turistov, vyklepaných asi 12 ročných chalanov,..., ale táto rodinka to prešla ukážkovo.
A to v takejto zostave sa asi na pol hodinku zastavili na Zbojníckej chate a po západe slnka išli ešte dole do Starého Smokovca. Akurát sme sa ich pri tej našej ,,konverzácii" nespýtali, že odkiaľ sú :-)
Ďalší deň sme stretli napr. dvojicu Škótov, s ktorými sa dalo dorozumieť lepšie (anglicky).

Soňa,
v r. 2006, keď som tadiaľto tiež išiel tam boli iba reťaze. Vlani, som takto taktiež išiel, ale bolo to už pod snehom, takže som to videl, prešiel po reťaziach/kramliach tento rok. Tie kramle pribudli tu v strede trasy a ešte tesne pod vrcholom a je to lepšie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma