Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fagaraš – hrebeňovka od západu na východ

Martin knor

Tento clanocek mi nasiel internetovy vyhladavac. Pekne. My sme to sli o 23 rokov skor, za Ceaucesca. Tiez sme z Negoiu schadzali chodnikom Strunga Dracului, ale teraz pozeram na mapu, chodnik je vraj zniceny. Skoda. Bolo to najadrenalinovejsie miesto hrebena.

Pjontro

Aby som to ešte upresnil, v Rumunsku sme boli začiatkom augusta a na počasie sme mali naozaj štastie. Pršalo nám len prvý deň, inač lážo-plážo.

GM - TU.K.A.NA

v septemri sme dali skoro celu hrebenovku popisanu v clanku.Bolo to super a aj s kopou stastia co sa tyka pocasia. Bolo presne tak ako je na fotkach. uzasne a urcite odporucam.

Sherpa

Ale teda aby to nevyznelo negatívne, tak na Fagaraš mám aj tak krásne spomienky a určite sa tam niekedy plánujem vrátiť a dokončiť hrebeňovku.

Sherpa

To som nevedel, že na Fagaraši môže byť takto dlho pekné počasie! My sme isšli rovnakú trasu ale pri chate Podragu sme to nakoniec stočili dolu. Za celú tú dobu sme okrem hmly a ovčích extrementov nevideli v podstate nič.

Hasty

takto na blind sme sli na Retezat a cuduj sa svete v Petrosani kam sme dorazili nakupit, nemali mapu a veru po rumunsky sme horko tazko zistovali do akej dedinky mame ist :)

Vrana

Pozrel som len fotky, clanok az ked bude cas ;-), a vyzera to na skvely vilet.

Misko79

to yoda: nuz bavil som sa o tom so zienkou, co povies toto leto?

Majta

Krasne fotky :) Ja som sa iba zviezla po tej Transfagarash highway, ktora je sama o sebe celkom "haluz" :)

Yoda

misko79: detto, ale iba jeden z mnohých :-) a kedy pôjdeme ? už to máš aj u manželky vybavené, vraj bude aspoň doma kľud

Yoda

Jáj, paráda, hneď by som išiel

MatusM

joj, nožky mi slintajú už len keď počujem "Fagaraš"

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma