Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Panoramatické Tatry

Phalike

I mali medvede statne chut si v noci s kadekym pospasovat, ale ked zacali sa dolinami Hnilca a Hrona niest plane zvesti ze akysi Blavak po vsetkych dedinach na okoli Spissku Borovicku vykupuje, a nocny koncert ktoviekde planuje, v tej chvili kazdy z nich rozmyslel si, ze v noci radsej vo svojom brlohu prenocuje. Bohuotcuprisaham ze to takto bolo! :)

Tono

Mato, v noci som velice silno chrapal, tak miestny macovia mali vo mne "velice silnu konkurenciu" a tak predpokladam, ze mi velmi ochotne prenechali svoj revir:)

Suco

Tie farby sú veľmo ľúbivé ;) aj tú borovičku celkom ľúbim :D:D:D

Romozo

Nádhera! Aj napriek jemnému oparu v doline fantastická dohľadnosť.

Jansulik

Ďakujem, presne ten Cokin mám aj ja, ale zabudol som ho na Roháči nasadiť, polarizák sa mi nechytal. Spišská by Ti už mala byť sponzorom.

Tono

Tak fototechnika, Canon EOS 5D MarkII, 24 - 105 L mm, neutr. prech. filter Cvokin P121 a velmi vela spisskej borovicky hlavne na zahriatie a dobru naladu :) :) :)

Jansulik

Tono, fototechnika bez komentára, to je neúcta k svojim žiakom!

Tono

Joj Matus, alo kolko som sa musel "načuchať" "Spišskoborivicového filtra", kym prisliel cas, aby sa dalo povedat - "na spravnom mieste v spravny cas" :)

MatusM

v správnom čase na správnom mieste, krásna vyvážená panorámka

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky