Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zádielskou planinou ...

Fashoun

tohto roku sme tam
my sa chystame s partiou na puťák...
uz teraz sa tesim...nedas nejaky pispevok do "túry" ???

Tono

... a viete, ze u mna je Sl. kras urcite velmi TOP pohorie?

Ondro_RK

Ypsilon, ináč všetko najlepšie k blížiacim sa narodeninám a k jubileu, prajem Veľa zdravia a Veľa pekných turistických zážizkou :-)

Ondro_RK

ypsilon, a veď to je super že sa tu propagujú a ukazujú aj menej známe pohoria a oblasti, aspoň sa aj tu na hiking-u niečo nové dozviem. A do budúcna si môžem plánovať túry aj inde, ako (zatiaľ) len v tých slovenských top pohoriach. No a snáď, keď ja budem dôchodca, tak budem môcť povedať, že mám Slovensko prechodené ako sa povie krížom-krážom :-)

Ypsilon

Ondro_RK: Aj ja som Horehronec, mladý chalan (pár dní mi chýba do šesťdesiatky)a možno práve preto sa snažím na Hiking-u propagovať tie menej vychytené, ale určite nie menej zaujímavé oblasti. Ale záujem, ktorý vyvolala táto fotka ma normálne zaskočil. Díky za hodnotenie.

Axel

Monumentalnost a jedinecnost Zadielu je uchvatna. No cely narodny park je stale nedoceneny a mnohe jeho krasy stale masovymi turistami neobjavene.
O tajomstvach ani nehovoriac... ;-)

Ondro_RK

horolezec1234, :-0 a ja som niekde tvrdil, že na východnom Slovensku nie je nič turisticky zaujímavé a že je chudobné a nudné??? To určite nie! Ja ale žijem na strednom slovensku a Tatry, Nízke Tatry a obe Fatry mám najbližšie a tie sú všeobecne považované za turisticky najatraktívnejšie (k top patrí samozrejme aj Slov.raj), pokiaľ ja viem, ale presviedčať o tom nikoho nebudem. Ani tieto pohoria som ešte úplne neprechodil. Najviac mám schodené Vysoké Tatry... A ja som ešte mladý chalan (mám len niečo po 25-ke:-) a na ostatné atraktívne pohoria Slovenska budem mať dúfam ešte dosť času aj zdravíčka, aby som ich mohol navštíviť spoznať. ;-)

Horolezec1234

Ondro_RK ved Slovensky kras patri k Slovenskej spicke co dokazuje aj to, ze je narodnym parkom. Len preto, ze vychodne slovensko povazujes za chudobne a nudne to neznamena ze tam nic nieje

Ondro_RK

Tono, nie nerobím si srandu, fakt som o tom vôbec nevedel, veď nemôžem všetko vedieť :) A na Slovensku sa najčastejšie pohybujem (zatiaľ), a môj turistický rajón je od Kysuckej vrchoviny cez všetky top pohoria Slovenska až po Slovenský raj, iné pohoria Slovenska som zatiaľ vlastne ani nenavštívil :-(

Tono

Ondro, to si vazne nevedel ze Zadielska tiesnava tak vypada??? Robis si srandu, vsak... :-)

Ypsilon

ivan:
Môžem len vrele odporúčať. Momentálne tam kvitnú poniklece a hlaváčiky.

Ondro_RK

Paráda, som ani nevedel, že niečo také je aj na Slovensku. Super, že si udal aj GPS súradnice a vidieť, že aj na popise si dáš záležať. Len tak ďalej :-)

Ivan

nadhera...normalne tam asi vyrazim....ako z rozpravky....

Funttomas

Ypsilon:
úchvatná scenéria. Pohľad do hĺbky z okraja planiny je v tvojom fotopodaní ozaj monumentálny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok