Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Údolím Veľkej rieky (Vltava)

Diskusná téma K článku: Údolím Veľkej rieky (Vltava)

Pre väčšinu ľudí Vltava, pre Nemcov Moldau a pre trampov Veľká rieka (alebo skôr Velká řeka). Najdlhšia česká rieka. Nejeden vodák do nej vnoril svoje veslo, nejeden tramp pri nej čundroval a nejeden turista ju z mnohých príjemných chodníkov obdivoval. My sme boli hneď dvaja - turisti, ktorí sa vybrali túlať sa nádhernými zákutiami po stopách trampov.

J1tka

Marek_10: S vyhliadkou Máj to bolo počas našej návštevy trochu zvláštne. Zdá sa mi, že cesta k nej je vyznačená, no našli sme aj rôzne iné žlté značky, po ktorých sme sa z vyhliadky vracali, a skončili sme blúdením v lese, pretože sme ich niekde po ceste stratili. Takže ťažko povedať, nás to však celkom zmiatlo.

MisoB: bohužiaľ, o tejto hospode sme nevedeli, no ďakujem za tip, nabudúce sa tam určite stavíme :)

MisoB

Som si k tomu pustil "S kytarou po Velké řece"... a preniesol som sa do minulosti:) Vďaka za článok.
V Nových Třebenicích ste mali ovlažiť hrdlá v legendárnej hospode "U Tateru".

Marek_10

Hezký článek. Já jsem tuto oblast navštívil loni v létě, sice v hlavní sezóně, ale ve všední den byla stezka vcelku liduprázdná. Velmi doporučuji.
Konečně to vypadá, že odbočka k vyhlídce Máj byla opět vyznačena, ta původní (z Teletína) musela být kvůli nesouhlasu majitele pozemku zrušena.
Ještě doplním, že ty tunely pro pěší jsou na stezce podél zatopené Vltavy dva.

J1tka

Nie len táto, Ľubo. V lete sme boli pozrieť aj v Dalešicích - ponúkajú zaujímavu asi dvojhodinovú prehliadku elektrárne zadara tuším trikrát denne (závisí od ročného obdobia, dňa a podobne). Zobrali nás aj do "srdca" elektrárne, k potrubiam, takže úplne super. ČEZ sa snaží.

Lubo

Ta precerpavacka je pekne spristupnena pre turistov. Taketo diela su vdacnymi cielmi. Mohli by si to uvedomit aj u nas na precerpavacke Cierny vah.

Zilla

tieto miesta som si prešiel aj ja, a je tam fakt cítiť tú pohodu, je to taká príjemná túrička....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum