Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Západ slnka na Plaveckom hrade

Diskusná téma K fotke: Západ slnka na Plaveckom hrade

Ledva som naň dobehla, ale podarilo sa. Slnko vyšlo z jedného mraku, aby sa vzápätí schovalo za druhý, a za tých pár minút medzi tým vystriedalo odtiene od oranžového cez červený a ružový až po fialový. Silný vietor vyčistil vzduch tak, že sme dovideli az na Schneeberg. Parádne zakončenie túry. P.S. Farby su originálne.

Sona

Diky :) nazivo som sa tiez citila, akoby ma niekto zavrel do duhy :)

Meky

Západ parádny,škoda,že nás čas tlačil...Snáď nabudúce.

Bikemartin

celkom dobre si vliezla do kapusty tunajšiemu hradológovi ;-)

Sona

Ja som na zapady cez tyzden pozerala iba z okna kancelarie a tesim sa, ze v sobotu tura vysla tak, ze o stvrtej sme podla planu dorazili na hrad. Len ma zaskocilo mnozstvo ludi, ktore tam bolo. Vratane skupiny paraglidistov, z ktorych jeden pristal na vrchole vysokeho duba pod hradom.

Vladvlad

Pekne nasvietené hradby. V rovnakom čase som pozeral na krásne farebne osvietené Záhorie. Posledné dni boli fajn.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Ako na Marse Tak tento deň si pamätám. Podobné sklamanie z výhľadov som zažil na Veľkom Gríči. Napriek slnečnej predpovedi z výhľadov nezostalo skoro nič. 😉

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky