Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kurz prvej pomoci 2010

Diskusná téma K článku: Kurz prvej pomoci 2010

Po úspešnom naštartovaní zdraviu prospešných kurzov sme samozrejme nemohli neuskutočniť tretí ročník Kurzu prvej pomoci. Do tretice všetko dobré - hovorí sa a tak po ukončení kurzu v plnej obsadenosti, prichádza malá reportáž z akcie.

Rbr69

Snad sa pridem raz na niektory z tychto kurzov poducit aj ja tymto potrebnym ci uz teoretickym a ci praktickym znalostiam pre zachranu ludskeho zivota

Merhorn

Este som to ani necital a uz vidim, ze tam bolo super. A tie misove opicky su proste trademark :)

Bacaardi

treba chodit... a dufat, ze vedomosti nebudeme musiet nikdy pouzit:-).

MisoM

Miso ma tie opicky uz patentovane ako ochrannu znamku :), ale bolo super jednoznacne, treba prist a vyskusat :)

Suco

Škoda že sa nám tento kurz prvej pomoci zrovna kryl s kurzom poslednej záchrany vo Veľkej Fatre, ktorý sme absolvovali a veľa sa na ňom naučili... Bol to nultý ročník... odporúčam všetkým :))))

MisoM

hehe suco, no niekto vie teraz prvu a niekto poslednu zachranu :)), kto bol lektorom? :)

MisoM

hehe myslel som si, mali ste dojst na kurz PP

Bacaardi

tak niekto chce prvu niekto poslednu zachranu, podla man to skoda nebola, kazdy bol tam kde ho srdcko taha... a tym ktorym uz niet prvej pomoci, tym zostava len naliat poharik na poslednej pomoci:-)))))))))))

Merhorn

davali ste si pomoci pri prvom, druhom ...piatom... poldeci? :)

Rbr69

Fiha ako sa poniektori profiluju do pozerskej pozicie nepica ... nevadi, nabuduce vieme koho zdravo ponuknut a koho nie ... usetrime ... aj tak nas kriza gniavi a netreba batohy pretazovat ... a i tak hniezdo poslednej zachrany na salasi vo VF je kapacitne poddimenzovane ... ;-)

Suco

Inak Rasťo už sa teším na 1. ročník kurzu poslednej záchrany... a mohlo by to veru byť ešte túto zimu nech to nemáme také ľahké :)))

Phalike

Pice zeny, pice chlopy, pice CocaColu :) ...a ja sa uz vobec nemam coho bat, minuly rok Prva pomoc, tento rok posledna zachrana, uz musim vyplnit len nieco medzi tym a mozem si spievat "Co sa mi moze stat..."

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum