Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Za Havraníkom

Diskusná téma K fotke: Za Havraníkom

Lúky za horehronskou osadou Zlatno ponúkajú nádherné výhľady na miestnu dominantu Kráľovu hoľu. Atmosféru tohto miesta dotvárajú zbytky pôvodných dreveníc. Lúky Za Havraníkom odporúčam navštíviť v zime na bežkách, v lete na bicykli. Dobrá trasa je Zlatno - Za Hvraníkom - Horáreň Lapinka - dolina Rácov - Heľpa (Pohorelá).

Muska

Fajne keby dačo tak dajte vedieť, kľudne aj jednodňový výbeh..

Phalike

Lacikam to zatial nikto nevie, ale ja sa ocitnem v domovine asi az na Vianoce, ale to budu len take dajake jednodnove zalezitosti mozno, ale uz som hutal aj nad nejakym viacdnovym kurzom, bez blizsej specifikacie zatial, niekde tam u nas tak uvidime ci sa daco podari.

Phalike

Vytvorime Spissko-Gemersko-Horehronsku uderku a nic sa nam nemoze stat :) Daco urcite dohodneme.

Muska

Ak to bude možné tak sa rád pridám ;)

Phalike

To Mato: Tak to mozme zmaknut v jeden den s tym planovanym Ondrejiskom, rano na Ondrejisku, pocas dna Telgart a okolie, a podvecer tieto Duriho fleky pokukat, hmm?!

Mato_d

Z tohto pohľadu vyzerá Kráľovka úplne inak. Paráda, dik za tip, Duri ;)

Muska

Oplatí sa auto odparkovať v Zlatne a odbehnúť aspoň na hodinku.. Je to tam zaujímavé, minimálne krásne :)

Phalike

Pekne miesto, z tej strany som si este s Muranskou planinou velmi nepotykal, ale vidim ze sa oplati urcite zajst aspon na chvilu :) a foto tiez pekna!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky