Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Senica – hrad Branč – Myjava

Diskusná téma K článku: Senica – hrad Branč – Myjava

Medzi Skalicou a Bratislavou sa dosť ťažko hľadá pohorie, kam sa každý z nás dostane ráno bez problémov a po túre tak isto domov. Senica sa na štátny sviatok 17.11. ukázala ako ideálny východiskový bod. Mňa z Bratislavy do Kútov doviezla Slovenská strela a Milana zo Skalice lokálka. Spolu sme pokračovali do Senice a pred 7,30 sme stáli v hmlistom ráne na stanici.

Mivym

pekne si to Sido napísal, ani som neveril, že ten článok tak skoro bude uverejnený.Ten Starý hrad ma stále máta, pozeral som tu na Turistickej mape kde sa nachádza a zistil som ,že sme prechádzali okolo neho asfaltkou, ktorá pretínala ten skalnatý hrebienok a prichádzala okolo neho zelená TZ smer na Brezovú.
Pre ProfesorCZ-tie nohavice čo mám na sebe sú super a kúpil som ich na dohory.sk/…/55-Nohavice-MONTA…

Starec

Ahoj Sido! Nie si sám, kto nenašiel Starý hrad. Ja som ho našiel až na 3.pokus. Vašu trasu som prešiel zväčša na bicykli, mám to z Bukovca na skok. Teším sa na ďalšie články a tipy.

ProfesorCZ

Hezky vecer preji, se zajmem jsem si clanek precetl. Ale muj dotaz bude smerovat trosku jinym - ciste materialistickym smerem. Fotka: "Milan v bruchu lipy", kde ma zmineny na sobe sedo-cerne kalhoty. Chtel bych se zeptat o jakou znacku se jedna, pomerne me zaujali. Dekuji za informaci.

Hodne stesti ..

Vladvlad

Fajn článok, pre mňa zaujímavý, fotky tiež pekné.
Osobne mám na žltú značku nad Kunovom-cez pole, zlé spomienky. Išiel som tadiaľ kedysi na bicykli cez deň po nočných dažďoch a bol to zážitok, toľko lepivého blata som na sebe ešte nemal :(

Tá tabuľka tej chovnej stanice je asi inovovaná, ja si pamätám na text v zmysle že: neutekajte pred našimi psami, potom vám nič nespravia...

Podľa opisu ste teda netrafili na modrú značku za hradom smer Turá Lúka, ale išli po asfaltke až k Bašnárovcom. Tá modrá tak nenápadne odbáča doľava pri vstupe asfaltky od hradu do lesa a následne klesá a napája sa na lesné cesty.

Tidoj

Pre mňa príjemná spomienka - ja som išiel v lete takmer presne túto trasu, ale z Turej Lúky do Senice s kúpacou prestávkou na Kunovskej nádrži. Až po Kunov som mal pocit, že som jediný turista široko-ďaleko, okrem troch cyklistiek z Prietrže, ale bolo tam pekne. A hrad Branč sa mi zdal veľmi príťažlivý, a tiež výhľad z neho.

Luboš

K fotografii Klasika oddelená riečkou od socmoderny: tá klasika bola postavená len pred niekoľkými rokmi, je o dobrých tridsať rokov mladšia ako socmoderna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma