Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tento víkend boli hory v meste

Diskusná téma K článku: Tento víkend boli hory v meste

Uplynulý víkend sa v bratislavskom Auparku uskutočnil 8. ročník festivalu Hory a mesto. Počas štyroch dní sa premietlo množstvo filmov, uskutočnilo veľa besied, premietaní z ciest a sprievodných podujatí. Pre tých z vás, ktorí ste tam neboli, prinášame zopár informácií o dianí a možno aj trocha atmosféry...

Juro

Lubo, kedy a kde bude také stretnutie? Treba sa vopred prihlasiť, alebo je to také voľné?

Lubo

Hmmm, to znie ako zaujimavy napad – skutocne vacsina festivalov kuka skor za hranice. Mozeme nieco na tento sposob skusit v ramci Hiking stretnutia, ktore sa chystame zorganizovat pri prilezitosti 5. vyrocia Hikingu.

Juro

Mňa osobne tento festival až tak moc neoslovuje, lebo je zameraný skor na horolezectvo a cestovanie mimo územia SR. Viac by som privítal niečo o Slovensku. Napr. niečo také, ako trebárs besedu, prezentáciu aj s autormi Hikingu. Neplanujete nejakú podobnu prezentáciu na nejakom festivale (napr. aj Hory a mesto a pod.)? Lebo, keď si prečítam príspevky našich autorov mám dojem, že keby sa zišli aspoň tí najaktívnejší, prezentoval by Hiking ,,chodiacu enciklopédiu SR,,.

MisoM

Vsak jasne, to je v pohode, chapem to. To len ako postreh, ked to nebyva casto, ze som si ho v prvom momente ani nevsimol ze su dva nove :)

Rujir

Fetival bol super, ale kedze bolo take pocasie, ake bolo, tak som ho stihol len vo stvrtok. Na jednu stranu skoda, na druhu stranu som si KONECNE dal poriadne do tela.
Ale videl som aspon Alaina Roberta a SKALU 1.

Lubo

Vysli sucasne, pretoze v pondelky zvykneme publikovat nejaku turu a zaroven bolo treba dat aj o festivale, kedze je to aktualne. Turu som nechcel odsuvat na zajtra, pretoze treba mysliet aj na ludi mimo BA, ktorych clanok o festivale asi moc nezaujme.

MisoM

Trosku sa tento clanok stratil, ked vysli oba sucastne, ale nasiel som ho :) Mohlo tam byt fajn, len skoda, ze to bolo v BA, teda aspon pre mna daleko.

Lubo

Len jedna poznamka k cestovatelskym klubom. Tak ako vravi Sona, boli to nezavisli cestovatelia, co bolo super. Na moj vkus jedine z prednasky o Havaji jemne kukala komercia. Kedze som tam sam bol, tak som sa tesil na rozpravanie o miestach, ktore najde malokto -- napr. hippie komunita na ostrove Maui v meste Hana, kam vedie krkolomna uzka cesticka :-). Z prednasajucej som mal pocit ako z beznej turistickej sprievodkyne, ktora toho o ostrovoch a ich historii vie vela, no chybalo tam to cestovatelsko ... ak mi rozumiete :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma