Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Mihalinovou

Diskusná téma K fotke: Pod Mihalinovou

Ja sa vopred ospravedlňujem (?) za možno nezáživné alebo nekvalitné obrázky. Chcel som to tak nastaviť, aby sa fotka nehodnotila, lebo „súťažiť“ s fotografiami ako z kalendárov v tunajšej galérii si ani netrúfam, ale to tak nastaviť neviem a kritiku znášam dobre... Ale fotografie sem dávam vtedy, ak nejaké nájdem z miest a ciest, ktoré tu nie sú obrazovo „zdokumentované“. Aby si človek mohol v mape pozrieť aj kadiaľ približne pôjde. Toto je cesta z Mihalinovej na Dobrú Vodu. Teda tá cesta je v pozadí a potôčik pred ňou je snáď Hlavina, alebo to, z čoho potok Hlavina vznikne.

A keď to môžem takto cez foto, tak všetkým najmä veľa zdravia a žiadne úrazy v ďalšom roku a prepáčte mi tú zelenú v tomto bielom období.

Tidoj

Presne to si myslím aj ja. Tak dúfam, že po dnešku pribudnú ešte aj nejaké fotografie z cesty Velčice-Jelenec-Nitra. Dúfam, že stihnem bus... ;-)

Dzakomoo

podľa mna galérka má slúžiť ľuďom, aby si mohli aj na fotkách pozrieť, kadiaľ majú ísť.dobré hodnotenie fotografie ostatnými je bonus navyše :)

Meky

Tá zelená padne dobre a aj Tebe veľa zdravia a mnoho km po prírode!

Tidoj

Znamená to, že to môžem použiť v prípade takýchto fotografií? (predpokladám, že asi kliknúť "vypnúť hodnotenie" pod bodmi...?)

TDD

Že by nefungovalo?
Vypínanie hodnotenia pre geolokalizované fotografie je určené výhradne pre účely dokumentačných fotografií s nízkou (technickou alebo kompozičnou) kvalitou.

Vladvlad

Na okolí (pár sto metrov štvorcových) je ich množstvo. Niektoré postavené len nedávno...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky