Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Naznaky totality

Diskusná téma K fotke: Naznaky totality

Starsim generaciam este tento termin nieco hovori, tie novsie sa ho snazia spoznavat uz len cez odborne clanky. Tu ju mame, pasmo totality nas mina, uzime si teda aspon to co nam obloha dnes doobedu nadelila.

Mato_d

Crop je crop, 1,6x telekonvertor bez straty kresby či svetelnosti. Na takéto cvaky ideálny! :D

Merhorn

Mato, mas mareka? no tak to mas FF skla, no tak to je jasne druzba :)

Suco

Maťo čo tu šaškuješ ešte s tým rebelom?:D a kde je Markus?:D To ja som na to zatmenie úplne zabudol.. iba čo ma ráno o 9:30 zobudilo to slnko, ktoré bolo dosť nízko a navyše sa mi zdalo že to svetlo je nejaké divné :D:D:D nj nabudúce sa pokúsim neprepásť to :D

Merhorn

Skoda, ze som nemal moznost to fotit za jemnym zavojom oblakov, ale fotky vas ostatnych mi to v plnej miere vynahradzaju :)

Merhorn

Mato pocuj, teba ja musim odchytit niekedy a naucis ma carovat :) uzasne fotky :)

Vladimir Popluhar

Ja som bol na Pezinskej Babe - a miestami to pri zatmení dávalo parádne farby, vtedy sa ale zatmenie fotiť nedalo, bolo velmi ostré slnko a ked to zašlo za mraky tak zatmenie bolo viditelné volným okom a parádne sa dalo pozorovať. Myslím si, že si mal velmi dobré podmienky na zatmenie slnka :-))))

Adushka

Ja som mala stastie dnes cestou do prace, ze sa akurat rozplyvala hmla nad rakuskymi poliami, a tym padom to slnko stale jemne zahalovala, takze chvilku bolo mozne vidiet zatmenie volnym okom.

Daulagiri

Zaujímavé, uvažoval som že by som sa aj ja pokúsil odfotiť to, ale od rána je u nás zamračené a slabo sneží, tak zostalo len pri úvahách.

Vladvlad

Pekne zachytené, škoda, že slnko takto nevychádzalo :)

MisoM

len ty spravodajcovia musia byt prave pri nete vsakze merhorn :),

trochu mi tato foto pripomina ako obrazok z strasidelnych rozpravok, uz len v tom tieni nejaka jezibaba s ciernou mackou na pleci

Bruma

To ako tie naše rožky, čo dnes mamka piekli. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok