Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jachtou po Karibiku

Diskusná téma K článku: Jachtou po Karibiku

Je tretí deň plavby a more je stále viac a viac rozbúrené. Podľa informácií z rádia dosahuje vietor rýchlosť 25-30 uzlov, čo je cca 46-55 km/hod. Vysielač z mariny varuje slabších jachtárov, aby sa uchýlili do bezpečných prístavov ukrytých v rôznych zátokách. My sme však na mori a naša Jennifish sa zatiaľ drží dobre.

Hana K.

Zdravim Borku, super ze si ten trip takhle zaznamenal..., mame super vzpominky a jsem moooc rada ze jsem te potkala ;-) Zase nekdy navidenou...

Boro

Priatelia, no čo vám mám povedať. Umiestnil som to tu po dohovore so Soňou, ako pekné dobrodružstvo a poznávenie sveta trochu iným spôsobom, než je tu zvykom. Začalo to pristávaním na St.Martine, ktoré vyzerá asi takto youtube.com/watch?v=zAfQwDizp… . No a potom to pokračovalo privítaním hosteskami na letisku asi deckou hnedého rumu a až to neprestalo. Poviem vám rovno, že ak by mi moja dcéra s manželom neplatili spústu nákladov,( a kamaráti na lodi tiež) asi by som si to nemohol dovoliť. Ale stalo sa a ja dúfam len, že ak niekedy prídu sem, že im to budem môcť vrátiť.

D'Ady

co povedat ?
Boro - kapor karibský :D

Pacho G7

Vrela vdaka za clanok, Boro,
od teba sa da citat i postup mauzoleacie V.I.L. A v zavetri sa chichunam i nad vtipom. Zavidim Ti Boro, tie Tvoje prejdene kilometre/ v dobrom/ A ku vtipu od zavetria neviem ci by som zvladol tie tri ....ved ani tri kyble rumu by som oneeee, i keby bolo pocasie mnam.

Závetrie

Starý morský vlk.
Príde Starý morský vlk do bordela a rozkáže si tri najkrajšie baby.Vyleze s nimi do izby jednej strčí do ruky fén, lebo on je Starý morský vlk (SMV)a má rád keď fúka vietor.Druhá baba prelieva v kúpelni dva kýble vody, lebo SMV má rád vlnobitie.Tretia baba má v rukách kus plechu a imituje hromobitie, lebo SMV má rád, keď živli útočia. Po polhodine, keď prvá baba chodí po izbe so zapnutým fénom, druhá prelieva dva kýble a tretia má už dosť ohýbania plechu , spýta sa rozvaleného SMV ,ktorý rozvážne bafká z cigary :" A súložiť nebudeme?" Na to SMV udivene odsekne : "V takomto počasí "?

Sona

Zahranicne cestopisy nemusia striktne obsahovat turu, ako clanky zo Slovenska. Ide tu najma o ukazanie inej krajiny a ci uz sa pri jej spoznavani niekto vezie na aute, lodi alebo helikoptere, to nie je az take podstatne.

Bacaardi

Boro, tak uz si spoznal to prave orechove hned po horach - Rum a more! :-). To my, namornici milujeme...

mozem zodpovedne prehlasit, ze ti velmi velmi zavidim... aj tu jeden a pol metrovu baracudu.. co by som za to dal vidiet taku nazivo...

Dano

Od Bora sa dá akceptovať snáď aj opis výroby atómovej energie.

Raymond

lepsie ako nejake pribehy o sklenikoch pri fiľakove

Adamus

Asi tak ... :-) Ved k tomu sa ani vyjadrit neviem ...

Edy29

no keby aspon isli na slapacom bycikli, inak toto asi skor patri niekam inam nez na hiking nie?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov