Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový chatár na Chate pri Zelenom plese

Borsuk

Keď si spomeniem na vlajku HZDS na Evereste, tak myslím, že pokiaľ ide o sponzorov , nemá Hámor nejaké škrupule.

Menonym

Sa čudujem tomu Hamorovy, takato parta??? A s tymi poliakmi mu to išlo tak pekne-duchaplne. Teraz im ide čisto o "dobitie" odfajknutie vrcholu.

MichaelS

Janoušek ne...ty jo, já taky, a pár set tisíc dalších blbů...rozuměj daňových poplatníků...k tomu. S takovým xindlem bych nešel ani na Říp .... ale každý to má asi jinak.

Janina

Kdopak mu to sponzoruje ? Že by mazánek Janoušek?

MichaelS

Ten Bém, to je fakt náš drahý ex-primátor???????????????????????????????? Drahý doslova:-(((.

Fefe79

Super chatár,len nech si užije aspon si oddychne od sezony s tych turistov mu može aj šmiknuť. Len nech sa nešmykne tam.Prajem veľa zdaru.

Peter61

valec, zlate slova ohladom cien :
...(alebo nechat 30 € v krcme v piatok vecer) ale 7 € je za veceru privela?

Valec

mimochodom, chodim casto do Alp a musim povedat, ze zatial rekord je 12 € za dva parky (Val Gardena, netusim, ako sa volala ta chata, ale majitel bol nejaky byvaly olympionik, ci co)

Valec

vymena chatarov na Brncalke mi pripomina zazitok, ked sa z nasho poschodia stahovala neprisposobiva rodina - na rozlucku este aj vylommila "svoju" postovu schranku ...hold, taki sme :-(

no a co sa tyka cien - zadarmo slapem na chatu, tak si jednoducho priplatim za ten komfort dat si tam teple jedlo ...ludi akosi netrapi zaplatit 60 € za plnu nadrz benzinu, alebo 20 € za listok na vlak, (alebo nechat 30 € v krcme v piatok vecer) ale 7 € je za veceru privela? To hadam nie...

Monty

Hdne pisete ale ci aj chapete Chceme turistov priviest do nasich hor Zatial to je len opak Za jednu sezonu sa nezbohatne 5eur za polievku je dost

Katko16

Strávili sme na chate tento víkend, nový chatár Tomáš so svojim tímom makali ako včeličky...všetko fungovalo na 100%...takže ak máte niekto pochybnosti, netreba sa báť...ešte raz diky ;)

Peter61

Wreciak, na tu knihu vystupov si sa pytal na chate ? Dakto ti to povedal, ze to JG zobral so sebou ? Preco ukryvas svoje nadavky na jamese aj tu za anonymitu ? K Tvojmu vyjadreniu mi chyba SORRY !!!
Este aj anonymny ryamond, ktory tu obcas ulietava do urazok a nezmyslov napisal "...ak je to pravda..."

Info pre ostatnych ku tym diskutovanym kniham vystupov ( 15.1.2011 vlado): james.sk/articles.asp?pageid=…
Vlado Urban je clovek, ktory odmakal na chate 26 rokov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov