Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hrádok

Daulagiri

Ak je to s tou lokalizáciou skál pravda tak potom svoj predchádzajúci príspevok o GPS beriem späť, predsalen som tam ešte nebol a vychádzal som z toho čo som videl na svojej mape takže horám zdar a špeciálne Hrádku :-)
P.S. Ďalší dôvod na to aby som sa tam už išiel niekedy kuknúť a lepšie to tam spoznať.

Ondro_RK

peterf, no loptičku si zas prehodil na moju stranu. Vidím, že máš moju tvorbu vcelku prečítanú... Takže ja som tu doposiaľ vložil cca 120 fotiek, z toho 4 z balkóna, pričom si nemyslím, že sú nejako úplne mimo tejto galérie. Ale napokon ohľadom tých 4 fotiek máš pravdu - s turistikou nemajú veľa spoločné...Tak ja ale nemusím vybehnúť na nejaký kopec (pričom ja ale veľmi rád chodím po horách), aby som videl také kopce a štíty ako sú: Sivý vrch, Ostrá, Babky, Salatín, Pachoľa, Baníkov, Baranec, Kriváň, Siná, V.F.Kriváň, Chleb... stačí sa mi postaviť na jeden z dvoch balkónov, ktoré doma máme a tešiť sa z pohľadu a panorám :-) Keď sa tu doprogramuje užívateľské mazanie fotiek, ako nám tu na stránke sľubujú, tak z tých 4 fotiek, ktoré som odfotil z balkóna, 2 sám vymažem - tie som fakt sem nemusel dávať a jednu chcem upraviť - sklon...
P.S.: Horám zdar, hlavne že nateraz už drevo v Tatrách neťažia :-)

Peterf

Mario potom to tam velmi dobre nepoznas,ked o tych skalach nevies,keby som tam zadal suradnice podla teba bol by to Horny Hradok-moj nazov je vseobecny pre celu tuto lezecku oblast.Tieto skaly su tam kde som zadal suradnice a uz sa mi to nechce dalej vysvetlovat. Ondro urcite sa neurazim a nemyslim si ze ta fotka tu oblast najlepsie vystihuje,ale proste som to sem dal a myslim ze je to vhodnejsie ako sem davat fotky krciem,stanic alebo fotku z balkona ktora toho asi vela z turistikou nema.

Ondro_RK

zdravím Ťa peterf, ja by som ten popis a názov bral a ak sú správne aj GPS súradnice tak OK, ale ako som už písal podľa mňa sa k tejto fotke nehodia. Keby si lezcov odfotil pri lezení na skale tak super-pohoda, ale takto :( A podľa Teba, tento záber najlepšie vystihuje danú oblasť Hrádok a teda tú lezeckú oblasť?
P.S.1: dúfam, že sa neurazíš za takúto kritiku odo mňa...
P.S.2: moja prvá reakcia bola, že si mal hneď ukázať tie skaly - to by sa azda najlepšie hodilo k popisu, čo je pri tejto fotke :-)

Mario Duchon

Tie GPS sú zlé veď k Hrádku musíš odbočiť naľavo , keď ideš hore Bystr. dolinou ako píse daulagiri tak tam je to ,tvoje súradnice ,ktoré si zadal sú úplne inde - pokiaľ viem tak tam ani skaly niesú ako si to zadal. A myslím , že nikto nieje proti tejto fotke ale lezci , ktorých ani nepoznám ma nezaujmajú lepšie by to bolo keby si ich odfotil ako lezú , keď už tak. Veď zajtra pridám fotku ako Hrádok vyzerá.

Peterf

Fotka nie je sukromneho charakteru,tych chalanov vobec nepoznam,len tam boli liezt a nekracaju k najvacsej lezeckej oblasti ale su priamo tam. Tabulky vedu priamo sem,nie na Horny Hradok,takze aj GPS suradnice su v poriadku.Okrem toho tie skaly som z tohto miesta velmi fotit nemohol,kedze som to fotil priamo zo steny.Skoda ze ste vsetci proti tejto fotke v galerii,dufal som ze to tu trosku ozivi,kedze vacsina fotiek su krajinky.Ale ak by bol zaujem mozem pridat aj tie skaly. A este jedna otazocka-lezci nepatria k najvacsej lezeckej oblasti?Patria tam len skaly?

Ondro_RK

...ja som tiež chvíľu pozeral, čo nám chcel autor touto fotkou povedať. Inak fotka je podľa mňa trochu mimo tejto galérie (nie je súkromného charakteru?). Nech sa autor na mňa nehnevá ja som ohodnotil známkou 4.

Ondro_RK

...pointa je asi v tom, že tam je chalan, ktorému trčí z batoha lano a kráčajú k najväčšej lezeckej oblasti :)

LuboO

O com je tato fotka? nejak mi unika pointa.

Daulagiri

Mne nepasuje tá GPS súradnica. Síce som na Hrádku nikdy nebol tak podľa mapy čo mám pred sebou sa táto lokalita nachádza viac východne t.j. medzi modrou značkou a nápisom Horný Hrádok na tom bielom mieste. A skús pridať aj nejakú fotku tých brál, ale fotka s "môjho" pohoria vždy poteší.

Ondro_RK

No mne akosi vôbec nepasuje popis k tejto fotke :-(
,,Najväčšia lezecká oblasť na Slovensku,, tak by som ukázal tie skaly...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky