Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Pálenice

Diskusná téma K fotke: Z Pálenice

Pálenica nad Ďubákovom je dobrý vyhliadkový bod, hlavne severným smerom. Na panoráme je vidieť zľava Drahovú, biele Ďumbierske Tatry, tvarom typický Klenovský Vepor, Fabovu hoľu, vedľa ktorej je výrazná zníženina sedlo Burda a úplne napravo je zasnežená Kráľova hoľa. Medzi Klenovským Veprom a Fabovou hoľou je slabšie vidieť konček Kriváňa. Pri lepšej viditeľnosti alebo lepšej optike by bolo za sedlom Burda vidieť východnú časť Vysokých Tatier.

RomanK

Máš pravdu, kvalita je otrasná. Jeden problém je v pôvodnej veľkosti panorámy, ktorá je zlepená z 10 fotiek, takže zmenšenie sa muselo prejaviť na kvalite. No a druhý a hlavný problém je, že som to, ja blbec, doostroval len v asi 15% náhľade, kde sa mi to stále zdalo neostré. Až keď som to sem uploadol, tak som zistil, že som to neskutočne preostril. Takže mám poučenie do budúcnosti - doostrovať pri 100% priblížení.

MatusM

tak práve tieto miesta ma už dlhšie veľmi veľmi mocno ťahajú na objavovanie!

Bruma

To hadam nie, ved D60 nieje až tak stary fotak :D

Mangalino1980

panoráma super ale vyzerá to tak že si to fotil mobilom aj to hodne starým

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky