Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Západ slnka

Diskusná téma K fotke: Západ slnka

Pred týždnom som si vyhliadol nám dobre známe vyhliadkové miestečko nad Hainburgom a dnes sa mi podarilo odtial zväčniť západ slnka. Nepotreboval som žiadny filter - toť poznámka pre filtrumilovných fotografov :-))))

Meky

Nepotreboval,alebo nepoužil(neužil)? :-)

Vladimir

Vladimír moc pekne nielen západ slnka ale ja vo vode vidím 2 žraločie plutvy, no ten oblak hore na ľavo mi pripomína medvediu labu s pazúrmi ako sa oháňapo slnku.fakt vydarené foto ja by som si tam kľudne dal tej atmosfére nejaký zaostrovací filtrík samozrejme v malom množstve:-)))

Tidoj

Pekne to tam horelo... Pri pohľade mi je až do plaču (že som včera sedel doma).

Vladimir Popluhar

veru aj mne by bolo lúto, keby som to prepásol. bolo to fakt úžasne. Ten lavý horný oblak mám ešte krajší - pokúsim sa pridať, len nechcem velmi podobné fotky sem dávať.

Vladimir

Oblaky patria k prírode a ku krajine mám rád také fotky čo niečo pripominajú, či už sa jedná o skaly, stromy, tiene ale aj oblaky:-)))

Mangalino1980

včera keď si to fotil ja som išiel do metra v devínskej a rozprával som sa z manželkou, že určite niekto stojí na kopci a fotí ten krvavočervený západ, fajne fajne

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky