Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rozprávkové ráno na Štrbskom plese

Diskusná téma K fotke: Rozprávkové ráno na Štrbskom plese

Počas noci, po ktorej sme skoro ráno začínali náš výstup na Kriváň na Štrbskom plese, sadla na jesennými farbami vykreslené stromy zvláštna srieň, vďaka ktorej sme mali rozprávkové ráno na Štrbskom plese. Vyzeralo to neskutočne krásne... ani nie ako z inej planéty, ale skôr z nejakého Tolkienovho virtuálneho sveta.

Radovan Plevko

Maverick: cosi mam este nachystane, niekedy zverejnim, ale uz to neposobi takou atmosferou, je to odfotene skor z dialky a nevyzneju tam uz tak farby listnatych stromov, prevladaju skor smerky. Z tohto miesta som este cosi mal, kompozicne asi aj lepsie, ale dost to bolo rozmazane :( . Fotil som to z ruky za este silneho sera. Casu na stativovanie nebolo, baby sa hnali dopredu aby stihli Krivan otocit do vecera :D. Tato fotka bola dost "podpalena", svetla na histograme koncili niekde v polovici, pri ISO200, F3,2 a 1/20.
Este mam cosi dokumentacne z vylamaneho lesa smerom na Krivan, ale to uz radsej nebudem zverejnovat :) , to som si len odfotil na pamiatku ze aj tak "haluzne" to moze v tatrach vyzerat :)

Chmura1

je to fakt netradične pekné na Štrbské pleso...

Maverick

Nádhera, tak také niečo vidím prvýkrát, spravil si viacej záberov?

MatusM

veľmi pekný, netradičný obraz klasiky

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok