Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Klokočina - zimný výstup

Diskusná téma K článku: Klokočina - zimný výstup

Rok sa zišiel s rokom a turisti z Dunajskej Stredy opäť organizovali výstup na jeden z vrcholov Malých Karpát, na ktorý nevedie značka. Tento raz to bola Klokočina nad modrou značkou Orešanskými vŕškami. Keďže zraz na vrchole bol medzi 12-tou a 13-tou hodinou, naplánoval som prístupovú trasu po Náučnom chodníku Majdán.

Bulat

posedy pri krmelcoch su naprosto, ale naprosto bežné... povedal by som že je to prevažujúca prax... však je to najpohodlnejšie strielat zver tam kde chodí žrať... nie ?

Miro atx

Ano, tie posedy pred krmelcami je vidiet vo vsetkych reviroch. Sportovcom s puskami zrejme nevadi ze im zakon zakazuje strielat zver pri krmelcoch. Oni tam zver len pozoruju, znie obvykle ich argument.

Miroslav Svitek

Boro, keď sme šli okolo fabričky, bol tam nadpis na predaj. Ale niečo malé pri bočnej bráničke vyzeralo byť funkčné. Žiaľ neskúmal som nadpis firmy. Pre mňa to bola ťažká nostalgia,40 rokov je 40 rokov.

Boro

Miro, pokial si pamätám dobre, tak v obci Majdan sa vyrábali turistické teleskopické paličky. nevieš, či tá výroba je ešte stále tam?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov