Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Čiernou horou

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Čiernou horou

Ako už predo mnou napísal Stano Ďurica, Slanské vrchy neponúkajú veľa úkrytov, ktoré by umožňovali prenocovanie pod strechou. Jednou z možností je prístrešok pod Čiernou horou. Tento turistický objekt sa nachádza v severnej časti pohoria, neďaleko hlavného hrebeňa a predstavuje jediný oficiálny turistický prístrešok v tomto pohorí.

Pencurák

Denis:Keď zažiješ takú prietrž mračien ako ja vlani v noci na Rudnej magistrále,tak budeš vďačný za každý takýto prístrešok. Ja ich stále využívam a som vďačný za každý takýto príspevok.

Lubo

Niekto nosi stan, niekto radsej plny batoh fotovybavy a najma filtrov! :-)

Meno autora

vyznam pisat o takychto pristreskoch urcite ma, nie kazdy totiz nosi na vandre stan a ked dojde slota a plúšť, su take pristresky na nezaplatenie

Tono

Aj ich casto vyuzivam, hlavne v poslednej dobe, lebo uz nevladzem nosit aj stan v batohu :)

MisoB

...ak nenosím stan, hodí sa aj takýto prístrešok :)

Denis

Aký je dôvod písať o takýchto prístreškoch? Niekto využívate takéto stavby na spanie? A prečo? Jednoducho si nájdem niekde pekný flek a prespím tam, ak je nedobré počasie tak si postavím stan.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov