Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Potok Šebastovka

JarinoM

Možno by to bola zaujímavejšia fotka,keby si to odfotil z druhého brehu a bližšie k tým pekným balvanom..

Bruma

Stando, no skusal som to doostrovat aj v PS, ale tu mi to preostrovalo. tak ako kazdy tu to zmensuje v Zoneri. :)

Nonormal

oukej pokusim sa to takto =) Lebo dneska uz zase som sa snazil pridat nejake fotky, ale vsetko neostre... Ja to zmensujem klasika cez PS. Ale vyskusam to =)

Bruma

Stando, no viem na 100% že si tatív mal, bo by si nemat také mlieko medzi tými skalami.
Co s týka doostrovania. Nevviem v com upravujes, no Ja zmensujem výlucne fotky v Zonery na 738 s 100% doostrenim skus toto a potom uvidis. :)

Nonormal

bruma: Stativ bol, v Pc mam fotky krasne ostre,ked ich nahram na ine servery zaidny problem, akonahle ich nahram na hiking, stratia ostrost, neviem preco a stve ma to... =(

alexander: tak to vyskusam urcite hned ako sa vyberiem pre tie co som tam dneska nechal a vezmem si asi rovno aj lopatku na nejaky cerstvy chren =P =)

Alexander

Dik, tak to budu uz aj u nas, mal by som ist pozriet - inak vynikajuci uplne jednoduchy recept - uvarene (alebo aj udusene) poliat roztopenym maslom, posypat postruhanym cerstvym chrenom a s chlebom ci inou prilohou - odporucam vyskusat.

Bruma

Nejako mi uchádza ostrosť, čo nebol stativ?

Nonormal

Nasiel som pomerne dost, ale tak nie konkretne v Podhradiku, ale v takých mokrých oblastiach kde maju dostatok vlahy. Ale malicke boli, nezobral som ani jeden, zakryl som listim a o par dni po ne pridem, ak ma niekto nepredbehne =)

Alexander

Boli už nejaké smrčky? Ja som minule este ziadne nenasiel.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky