Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Kozím kameňom

Tono

Peter, urcite by som sa napytal, keby tam hore neviedla tur. zacka k vyhladovemu bodu (aspon pred 18 rokmi odtial bol fajn vyhlad na VT. :-)

PeterS

V piatok (nielen) ten výhľad uvidíš! Pre Tóna: Na vrchu Zámčisko som nebol, nie som špecialista na hrady, hrádky a iné fortifikačné stavby.

Daulagiri

Pekné foto, chcem sa ale spýtať že či je výhľad aj zo samotného vrcholu Kozieho kameňa, chcel by som sa tam ísť niekedy pozrieť, tak reku že či sa to oplatí.

Tono

Peter, tak to je ozaj dobra sprava. Lebo mna ten les tam velmi velmo fascinoval. Ozaj, nebol si nahodou nad Kvetnicou na vrchu Zamcisko? Je tam praveke hradisko a kusok vedla pevnost, ktora akoby z oka vypadla tej, ktora je na dolnom nadvorí Spis. hradu. Tiez val s priekopou, kamenny mur a veza. Je to dat. do 15. stor.

PeterS

Dobrá správa pre Tóna aj ostatných - hrebeňové partie sú víchricou dotknuté minimálne, ten les je miestami až príliš tajomný!

Fashoun

pekne foto
pekny vyhlad na tatry potesi a na kalamitisko zarmuti...
pekne si to vymakol...

LuboO

Este detail, pokial sa nemylim, takpod Gerlachom malicko napravo v strede kalamitiska sa nachadz Nova Polianka, miesto, kde sa konalo druhe stretnutie hiking.sk.

Tono

Hmmm... tak takto to tam vypada. Neviem, vyhlad je sice super, ale tie tajomne lesy sa mi tam pacili viacej. Samozrejme pre kalamitou.
Pekna trasa je z Kr. hole do Svitu.
Ale foto dobre.

LuboO

Peter, vyborneee foto, velmi sa mi paci, este viac ako to, co si mi poslal. Super prirodzene mi pripada.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok