Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Smolenický zámok

Diskusná téma K fotke: Smolenický zámok

Ranný pohľad na zámok a vpravo hrebeň Havranice,ktorým sa prejde až na najvyšší vrchol Malých Karpát-Záruby.Biely fliačik na hrebeni je Havrania skala,kde sa nachádza asi 30metrová stena s 54.lezeckými cestami.

Meky

Tú tabuľu som tam už nevidel.Možno to už niekto kúpil a o chvíľu tu vyrastie iný zámok aj s trojmetrovým múrom,bazénom,kurtom,saunou a neviem čím ešte.No a takýto pohľad ostane akurát v našich pamätiach.Dúfam ale,že k tomu nikdy nedôjde.

Vladvlad

Veď to :)
Ale asi aj on bol unesený tým pohľadom :)
Ak sa nemýlim, tak tuším je tu niekde tabuľka, že pozemky na predaj...

Meky

Vďaka Vladko.Škoda,že sa ten srnec nechcel dať odfotiť.Mohol to byť pekný záber aj s tým zámockým pozadím :-)

Vladvlad

Pekný pohľad Michal.
Možno len pre zaujímavosť doplním jednu príhodu, ako som tadeto raz v lete išiel-po ceste smer Smolenice. V okolí tohto miesta som videl mladého srnca, bol na tejto lúke asi tri-štyri metre od cesty a len tak tam stál. Priblížil som sa k nemu, že ho odfotím, keďže na fotke by mal presne za sebou Smolenický zámok :) Ale srnec sa zobral a odskákal preč :)
Fotka mi to teraz všetko pripomenula :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok