Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Levočské vrchy

Nonormal

alexander: veterna kalamita a lykožrut sú len zamienky. Aj ked v tom nie som odbornik, ale moj sedliacky rozum mi vraví, že priroda si so vsetkym sama poradi, len s nami ľudmi nie.. =)

Sona: Samozrejme, ze sa tam nájdu krásne, neporušené zákutia, nie všetky lesy su v takomto stave ale napríklad okolie Javoriny je v hroznom stave, to až pri srdci zabolí ten pohľad.
Dúfam, ze sa mi tento rok tam podari este zopárráz vybrať a snad napisat aj nejaky clanok a spravit aj fotky krajsich casti tohto pohoria. No zatial mi pocasie nikdy neprialo ked som sa tam vybral.
Z toho, co som zatial pochodil, je na tom sever LV ovela lepsie ako juh.

BIKEZM

žial až smutné keď si človek neváži svoju prírodu :((

Alexander

Podla mna urcite veterna kalamita a lykozrut neboli hlavne priciny. Oni uz len dokonali to, co clovek zacal...

Sona

Stano, ostali tam aj nejake lesy? Myslim to seriozne, nie ako basnicku otazku, lebo co som doteraz videla fotografie, vacsinou vyzerali takto.

Nonormal

Aj veterna kalamita aj lykožrut... istotne sa nedajte odradiť touto fotografiou, LV su krasny kut SVK!!! =)

Tidoj

A to čo ako? Prečo? Ťažba? Alebo veterná kalamita? Nikdy som tam nebol a nerozumiem tomu asi dostatočne. To je tam bežný "lesný" stav, alebo sa tam udialo niečo zlé, alebo stavajú filmové kulisy?

Alexander

Veru, ako ľahko dokážeme ničiť...Chcel som ísť do Levočských, ale teraz neviem, či ešte chcem...

Bruma

Stando, pripadá mi to ako v praveku.

Hrôza, ako je to zdevastované.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok