Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Konský dol

PeterS

Ypsilon, ďakujem. Tento kút Slovenska naozaj nepotrebuje umelecky štylizované fotografie. Čo sa týka hodnotenia, v minulosti nebola na Hikingu možnosť vypnúť hodnotenie. Keďže hodnotenie je zabezpečené proti viacnásobnému hlasovaniu na báze cookies, dá sa ľahko obísť. Niektoré indivíduá potom mali pasiu v pridávaní štvoriek a pätiek. Preto vznikla neskôr možnosť vypnúť hodnotenie, povinnosťou je však pridať GPS súradnice. Tým autor dáva na vedomie, že svoju fotku považuje za dokumentačnú a o hodnotenie nestojí.

Ypsilon

Mne sa náhodou fotka páči. Škoda že sa nehodnotí - tam by sa ukázalo objektívnejšie hodnotenie. Nemôžem súhlasiť s JuroM. Príroda je aká je, prečo ju chce vylepšovať softwerom?

Juro

Mne je fuk, čo a ako, len si dovolím tvrdiť, že si ješitný človek, čo sa uráža pre kritickú poznámku. A tak už nebudem nič viac písať, ani komentovať.
S pozdravom
JuroM

PeterS

Keby som pridal saturáciu, tak zanikne bledšie pozadie - čo by znížilo dokumentačnú hodnotu záberu. Soft, ktorý legálne vlastním, vrstvy nerobí. Mimochodom, je to snímané malým 3 MPi kompaktom a fotka je určená pre tých, ktorý chcú vidieť ako to tam vyzerá a nie sa nadchýňať nad jej dokonalosťou.

Juro

Nebud jesitny, vypada to ako vyblednuty plagat na slnku. Nehovori mi to ziaden soft, ale moje oci. Upravuj si fotky sam.

PeterS

Juro a ty si tam bol v to júnové dopoludnie minulého roku, keď vďaka dlhej zime v tých končinách ešte pokračovala jar? Alebo ti to povedal tvoj múdry soft? Mimochodom dávam ti výzvu, stiahni si tú fotku, uprav farebnosť "ako má byť" a zaves ju sem!

Juro

Farebnosť fotky dobre "dosúložila" vcelku peknú panoramatickú fotku.

PeterS

Bez hmly a bez saturácie... Taký môj lacný, všedný záber:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok