Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hans v. Haidsteig a Königschusswandsteig

Diskusná téma K článku: Hans v. Haidsteig a Königschusswandsteig

O via ferratách sa hovorí, že je lepšie začať tým ťažšími, aby to človeka skutočne chytilo. Môžem potvrdiť, že u mňa toto tvrdenie určite platí. Moje feratové začiatky začali práve v rakúskom Raxe v stene Preinerwandu na ferrate Hans von Haidsteig. O týždeň neskôr som tu zas. Tentokrát s inou partiou a s cieľom zvládnuť 2 najťažšie ferraty v tejto stene, Hans von Haidsteig a Königschusswandsteig.

PeterZ12

Zdravim Vas.
Dna 27.06.2014 odchadzame na Hans von Haidsteig
v popoludnajsich hodinach cca okolo 12:00 s Martina.Zastavit sa Vieme po ceste smer Bratislava neni problem .
****Mame jedno volne miesto v aute kto by chcel ist.****
Program je napisem to strucne 27.06 prichod a rozlozenie stanov do vecera Grilovanie,pokec a dobra nalada.
28.06 vystup v rannych hodinach na Hans Von Haidsteig .Poobede vzostup cca okolo 15:00 .Presun autom cca 50 km do Hohe Wand .Vystup na HTL alebo plan B rozlozenie stanov a volno a 29.06 Rannych hodinach HTL a poobede presun este na WIldenauersteig .
Plati sa len to co sa minie na Benzin a co clovek sam zje :D piste mi na email aj s kontaktom popripade najneskor do 26 .06 do vecera.

Fangorn

vrana: čítal som to už cez vikend. Traverz spomínam aj v článku. proste chlapci veľa chýb za krátku dobu.

Fangorn

lukas.v, prajem ti veľa pekný túr v horách a ešte viac prelezených ciest. Verím že sa poučíš a na niečo bola táto diskusia dobrá. Btw. napr Chopok sa bežne robí cez 2 tábory :)

Bacaardi

jupp. tento vikend co bol bol moj najtazsi.... a nebola to expedicia, to bol cisty aplsky uder na vrchol, s odpocinkom a horcovou smrstou:-)

Vrana

Lukas kazdy robi chyby. Niekto viac niekto menej, ale skoro nikto sa tym verejne nepochvali. Ty si tak urobil, zial zo svojich chyb vinis inych.

Otazka vies aspon tie chyby identifikovat a poucit sa z nich do buducnosti? To je dolezite a nie to ci sa ti niekto smeje.

Peter61

lukas, este jedna drobnustka.
si tu anonymne a teda sa ti nezobrazuju kontaktne udaje autorov diskusnych prispevkov. Ale u tych, co tu pisu clanky, sa ti ich clanky zobrazuju a teda troska vidis, kto ti radi a/alebo kto tu praska tie OT.

Lele

Lukas,...okrem par zmysluplnych viet co si napisal mam z teba pocit, ze si neskutocne dotknuty a vztahovacny. Realne som na tych miestach nikdy nebola ale podla clanku si viem celkom zhodnotit rizika a podmienky kedy tam ist a ci to je vobec v mojich schopnostiach. A hadzat vinu na autora len preto ze ste sa precenili je trosku moc....... Skus sa nebrat tak vazne, myslim ze rady ktore si tu dostal stoja za to ...howgh :)

Axel

Lukas, sem chodit nemusis. Ale prosim ta, velmi ale velmi. Ani nelez na E-ckove feraty uprostred zimy inspirovany clankom z internetu bez akychkolvek dalsich informacii. Neradi by sme o tebe a tvojich kamosoch citali v ciernej kronike. A to si teraz naozaj srandu nerobim...

Jjano

Lukáš, tá debata už dávno opustila Tvoj príspevok, už si žije vlastným off-topicovým životom :-)

Ja Ti naopak odporúčam sem chodiť a kľudne si v diskusii pod článkami overiť či vyjasniť fakty ešte predtým, ako niekam vyrazíš.

Eric

lukas.v: Nemyslime to v zlom, len trochu humoru :) Ale ak chces porovnat "doborsrdecnost" ludi na roznych forach, skus dat podobny komentar napriklad na lezec.cz :)))

Lubo

Nemusis sem chodit, ale prosim ta, urob si kurz zakladov VhT a/alebo horolezectva, zodpovednejsie sa pripravuj, neprecenuj svoje schopnosti a nepodcenuj hory.
Ber to ako priatelsku radu...

Lukas.v

túto stránku už nenavštívim iba si tu so mňa robíte srandu. ani túto stránku nebudem nikomu odporúčať

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov