Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Topánky Asolo Tribe GV

Diskusná téma K článku: Topánky Asolo Tribe GV

Celokožené vyhotovenie turistických topánok s čo najnižším množstvom švov je pre nás, čo o outdoorovej výbave píšeme, tak trochu mantrou. Preto ma teší, že vám môžem predstaviť novinku talianskej značky Asolo na ľahší trekking – Tribe GV. Cena a váha sú síce vyššie ako pri kombinácii textil-koža, aj starať sa treba viac, no používateľovi sa to vráti v dlhšej životnosti.

Slash1111

Topanky uz zopar mesiacov mam a moje skusenosti su taketo:
Pochodil som v nich od Malych Karpat az po Zapadne Tatry a topanky obstali na jednotku vsade. Su velmi pohodlne a zaroven je podrazka dostatocne tvrda aj na kamenne chodnicky. Prilnavost podrazky je vyborna aj na Tatranskych mokrych kamenoch. Co sa toho mierne zdrsneneho povrchu tyka, tak ani po cca 20km asfaltiek nie je povrch zodrany. A pouzitie s mackami tiez nemoze byt problem, skor je to otazka vhodnych maciek, ako napr. Petzl Vasak, ktore sa daju nastavit aj na maksiu obuv. Takze podla mna su tieto topanky vhodne na 90% slovenskych pohori a 90% pocasi.

Palinko

S kozennym futrom je podobny model s nazvom Fandango, ale samozrejme bez Gore, nakolko to v tomto pripade nema zmysel. Moc pekna zalezitost pre klasikov.

Kltrs

Ked sa hovori o celokozenom prevedeni, predstavoval by som si z koze aj interier topanky, co tuna zjavne nie je ten pripad...

Serpico111

...ja o nich uvazujem,pacia sa mi, na štiavnicke haje a grune sa mi zdaju ako stvorene, mam vysoku klenbu (onehdy to chodenie za hydom po strniskach bosky sa prejavilo, mokra noha mi zvonka len taky tenky šráf "píše"), verim, ze mi sadnu, este som ich neskusal..prosim, kde najblizsie od čarokrasnej Banskej Štiavnice sa predavaju?
vdaka !

Peter61

Ak tak uvazujem o tej podrazke asolo.com/…/tech_det.php?item…
,ak je maksia a "nemá rada tvrdé povrchy ako napr. asfalt a betón", tak pri nastupe dolinou po asfaltke napr. na NT alebo na Fatry dostne tiez dost zabrat.
Pri prvom takomto nastupe imho takisto odide aj ta okrasa (vid foto) dezenu "Dezén je navyše na výstupkoch mierne zdrsnený, čo by malo spolu s mäkkou zmesou gumy zlepšovať priľnavosť podrážky."

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum