Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zoznámenie

Pisek

aj ja s suhlasim ze by sa nieco take hodilo ako howoril lucencan29-dobry tip uz ho len zrealizovat

Jozok

Nič v zlom páni, ale podľa mňa debaty typu "zoznamka", či "hľadám Ťa" patria skôr na iné fóra...

Marekk

Podla mna by sa tu nieco take ako zoznamka skombinovana s planovanim akcii hodilo (nie formou fora).

Matussi

wallendorfer: a kde presjensie v Brne studujes resp co presnejsie studujes?ja idem studovat na FEKT...

Wallendorfer

ahoj,pocuj, predsa to tu nebudeme riesit na fore,ze? :-)) ozvi sa mi dakedy na moj mail

Martin David

Ahojte.Hladam spolahlivu partiu alebo jednotlivca z Nitry na vikendovu turistiku.Stiavnicke vchy,Pohronski Inovec,Vtacnik...

Horalka

ahojte vsetci :)
dnes mi prave prisla moja vyhra...teda presnejsie tricko HIKING a dost som sa pobavila na odkaze, co bol k nemu prilozeny...tak sa chcem len spytat: Komu presne mam poslat tu moju fotku v tom tricku?:)))

Lubo

Mozes ju pridat do nasej fotogalerie, ked ho vyvencis na nejakej peknej ture :-) Pripadne na moj mail.
Dufam, ze tricko s tebou vela pocestuje...

Jose

Take nieco uz existuje,ale na stranke jedneho ceskeho casopisu OUTDOOR.Pisu tam aj Cesi aj Slovaci cestujuci nielen po tychto dvoch krajinach.
ioutdoor.cz$ret

Otasek

No moc tam toho nie je....naratal som az dva inzeraty.....

Gabriela

ahoj som rada ze mozem s niekim pokecat o turach. Strasne mam rada hory, priam ich milujem a neviem si bez nich predstavit.Mam aj priatela ktory ties ma rad hory a spolu ich nastevujeme. Pochodila som Vysoke Tatry,Malu Fatru mam us prejdenu 2krat,Rohace, Chocske Vrchy.Pochadzam z Oravy z vidieku a od mala som chodila po horach.Teraz momentalne sa nachadzam v Belfaste a je tu hrozne kde tu kopcek ale pomali som si zvykla ale Viete si predstavit ked dievca pride z vidieku do mesta priam sa dusim a neviem sa dockat ked pojdeme na dovolenku do mov, a na nejaku turu us aj sme si vymysleli na aky kopec pojdeme-Rysy neviem sa dockat, pretoze strasne som tuzila nan ist. Minuli rok sme boli s priatelom na dovolenke v Abrahamovciach pri Poprade a kazdy den sme niekam isli do Vysokych Tatier na turu. Niekto si predstavuje ze treba mat strasne moc korun na dovolenku ale tato dovolenka ma stala minumum a bola nadherna, nikdy som netusila ze pojdem na dovolenku. Som stasna ze mam priatela ktory chodi na tury, us sa pomali aj vybavujeme, co sa tyka oblecenia, stale nastevujeme turisticke obchody. Neviem co Vas to zaujima a preto idem radsej skoncit pretoze ked sa s niekim mozem rozpravat o horach tak sa nezastavim. Ak budete mat zaujem pokracovat v rozhovore tak mi napiste na moju meiluvu adresu tesilo ma.

Tatiana

Pred niekolkymi dnami som zo zvedavosti otvorila túto tému. Ako som si precitala, rozputala sa tu ozaj zaujimava debata. Ja mam ten isty problem(nie zeby som hladala turistku s postavou modelky:))), ale nejaku partacku alebo partaka na turistiku. Moje kamosky a kamosi sa o taketo veci nezaujimaju, nie su na to stavani. Raz sme sli len na vodopad Skok a niektori to nezvladli. Takze ak by som chcela nieco podniknut nemam s kym:( Mam velmi rada hory, turistiku a vsetko co s tym suvisi. Tak mi neostava nic ine ako dufat, ze sa tam coskoro ocitnem:)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma