Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nad Lozornom

Diskusná téma K fotke: Nad Lozornom

Tieto lúky sú príjemné miesto. Prechádza nimi žltá okružná značka z Lozorna. Lesná cesta na fotke má vyústenie pri asfaltke na Košarisko, v opačnom smere sa po nej dá dostať pod lokalitu Skala, neskôr sa pripojí modrá značka. Tá sa ale ďalej odpojí a táto lesná cesta príde lesom až na Košarisko.

Vladimir50

Vlado: ďakujem za vysvetlenia a linky k cyklomostu aj k bicyklu.
Fotka je ukľudńujúco inšpiratívna, láka vybrať sa do tohto kúta MK. Ale vzhľadom na to, že som docent (rozumej 100 kg a niečo) uprednostňujem cestný bajk a tak ma zaujíma aj ten cyklomost - a viem, že tam okolo asi často chodíš, ja teraz voľajako nestíham.

Vladvlad

Laco: hej hej, po tom už dlho túžim :) Ale na fotke byť musí, aby sa vedelo, že je to fajn trasa na bicykel. V minulosti som ho vždy retušoval :) Napríklad aj odtiaľto hiking.sk/…/male_karpaty-z_hr… :)

Janica: treba sa ísť teda pozrieť, je to nenáročné a pekné.

Vlado: čo som pozeral minule magazín DTV, tak tam hovorili aj ukazovali zábery, že rakúšania už takmer skončili svoju časť. Je tam položený asfalt a po bokoch aj zábradlie...
Naši nič o výbere dodávateľa zatiaľ neviem. Ak sa teda všetko podarí, tak možno od augusta budú stavať. Vtedy uplynie tá lehota na ochranu vtáctva. A možno do konca roka to bude. Ale akého :))))

Plus jedna novinka, že v Devíne aj v Devínskej na Hriadkach pribudli tabuľky smer Schlosshof forum.mtbiker.sk/…/73144 dobré je to, len ako sa tam dostať :)))

Vladimir50

Vlado, keď (opäť) vidím ten Tvoj bicykel tak ma napadá - je niečo nové v prípade cyklomost pri Devínskej? Staviteľa už vybrali?

Zdenči

pre záujemcov poznamenám, že 21.mája sa koná už tradičný Lozorský okruh, vedúci aj týmito miestami

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky