Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dunajská zátoka

Diskusná téma K fotke: Dunajská zátoka

Jedná sa vlastne o vyústenie Karloveského ramena do Dunaja. Rameno oddeľuje "ostrov" Sihoť od "pevniny" :) Táto lokalita je príjemné miesto, nachádza sa pod Devínskym kameňolomom, dostupná je po asfaltke. Ako vidieť na fotke, je tu piesková pláž, na pozadí ten kopec je rakúsky Königswarte (344m). Je na ňom vidieť aj tri minipásiky: zrúcaninu hradu Pottenburg, rozhľadňu a radarovú stanicu. Prechádzajúca loď hore prúdom Dunaja je linka Twin City Liner, spájajúca Bratislavu a Viedeň.

Vladvlad

Vďaka za zastavenie. Miesto je to fajn, len možno cez voľné dni tam býva veľa ľudí. Ale prístup sem je úplne bezproblémový.
PS: tentokrát nebolo treba retušovať bicykel, keďže ho dokonale zakryli tie trsy trávy :)

Adina

krasne miesto, velmi pekne odfotene, musim tam kuknut :-)

Vladvlad

Michal to netuším, teraz je tam len trochu vody. V lete som tu nikdy nebol.
Chodia sa sem chytať ryby, opeká sa tu a tak. Býva tu aj dosť ľudí. Bol som sa tu pozrieť po dlhšom čase, dlhšie som tu už nebol.

Meky

Pekný "platz".Pozeral som sa naň iba z rakúskej strany.Vladimír,aj sa tam dá v lete kúpať?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok