Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sokolia dolina

Eric

Tono a nie je v zime Sl. Raj pozatvarany? Alebo iba niektore chodniky a na niektore sa da ist? Ake tury by si odporucil v zime? Macky, cakan mam a pravdupovediac do Raja ma este nenapadlo v zime ist :)))

Tono

Skoro som zabudol, vsetkym odporucam navstevu Sl. Raja v zime, ked sa vodopady zmenia v ladove cencule... Paradna kraaaasa! Ja som zimny Raj /rokliny/ objavil v roku 1992 a odvtedy tam chodim takmer vylucne v zime! Staci spolahlive macky, niekedy aj cepin dobre padne. Ale macky berte urcite. A mozete pribalit aj sneznice.
Velmi dobry clanok!!!

Vlado

Tohtorocna jar bola v Slovenskom raji vynimocne sucha, co je na toto rocne obdobie nie velmi typicky ukaz. Vodopady v roklinach boli "suche" nie velmi fotogenicke, presne ako na vasich fotkach :-)
Za peknymi zabermi si treba prist v case vydatnych dazdov, niekedy su rokliny Slovenskeho raja kvoli vysokej hladine vody uzavrete pre turistov a prave vtedy su najlepsie moznosti na fotenie.

Daulagiri

Joj joj Slovenský raj, jedna z mojich najobľúbenejších oblastí. Keď som zbadal článok tak som sa hneď pustil do jeho čítania. Navštívil som aj Klauzy aj Sokoliu dolinu, ale na oboch miestach sme boli len 3 (ja a kámoši) takže sme mali pocity úplnej osamelosti. Mo mohol za to dážď, ktorý nás vtedy celý deň sprevádzal :-( Prietok vodopádu si už veľmi nepamätám no myslím že bol v pohode.
Je to krásny kraj a rozmýšľame že sa tam tento rok opäť pôjdeme pozrieť.
Čo sa týka búrok tak s nimi mám aj ja svoje skúsenosti, hlavne zo Stredných Piecok, kde nás chytili aj krúpy.
P.S. :zarazilo ma to množstvo ľudí na 2 fotke, lebo ja si Klauzy pamätám úplne inak, nuž čo narobím keď mám najradšej prázdne hory.
P.S.2 :Sl. raj považujem za 1 z troch naj horských oblastí Slovenska.

Sona

Hej, mozno sme mohli v uvode spomenut ten minuly rok...fajn pripomienka. Hoci ked sa clovek chysta do takejto oblasti, nie je od veci si tam zavolat a dozvediet sa najaktualnejsi stav od miestnych...

Hasty

Tono:
AS to ale myslel tak, aby sa uvadzal datum uskutocnenia tury, AS zvolil nevhodne slovo co pomylilo zrejme viac ludi :)

Tono

AS, ale predsa cas potrebny pre trasu si lahko najdes na tejto www stranke tu v HIKEPLANER

AS

Netyka sa to len tohto clanku, ale mozno by bolo vhodne, keby autori uvadzali aj orientacny cas uskutocnenia tury, hlavne ked sa clanok zverejni s dlhsim casovym odstupom.

Lubo

tuto turu sme boli so Sonou v lete minuly rok. predpokladam, ze teraz by tam bolo vody dost.

Hasty

este by som ziadne velke zavery nerobil Sifonides lebo Medard este len pride a to sa moze stat ze budeme nadavat

Sifonides

Jar a Slovenský raj bez vody, čo bude potom v júli,auguste? :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov