Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skalnobránový večer

Diskusná téma K fotke: Skalnobránový večer

Druhý deň sme čaro večera išli okúsiť na Skalnú bránu. Spočiatku to nebolo nič extra keďže slnko bolo ukryté za mohutnými čiernymi mrakmi, ale stačila chvíľa a všetko nabralo iný spád. Ďalší úžasný večer s priateľmi uprostred hlbokých lesov Rudohoria bol nezabudnuteľným zážitkom. Pohľad na ladné krivky Fabovej hole a Malú Stožku nadchne vždy.

MisoM

ahoj, napis mi na maila co si tam chel vsetko napsiat, ja som skusal vecer pridavat len tak viac ako mas a zobralo to vsetko, je tam nastavene obmedzenie na nekonecno znakov :), nie vazne nevidim dovod v nastaveni preco by to neslo, v databaze to nie je nejako orezane, davno bolo ale uz nie je, napis na maila doriesime mailom lebo sa neda vsetky diskusie sledovat :)

Daulagiri

Hehe Matúš, mne sa práve toto stalo prvýkrát. Doteraz ma to nikdy takto neobmedzilo. Do budúcna mi to nebude stačiť :-)

MatusM

Mato, mne ten formular vzdy povolil len zhruba takyto pocet znakov do popisu.
A vzdy som sa cudoval, ako to tam ty dokazes tolko vybasnit :-)

Daulagiri

Zaujímavé ale z nejakého dôvodu sa mi nedá napísať podrobnejší popis.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky