Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Kráľovej holi stojí strom zelený...

Bruma

Jaj Majuš, ten "ypsilon", no vieš zrazu velý nával myslienok na tvoju otazku a aby som netratil sulad tak som nekontorloval pravopis :D.
Ved vidis uvod vety, miesto" No za prve.." som napisal, ved vidiš.
Niekedy mam z toho Dalailami ups dilemy. :D

A co sa týka poradenia ti, su tu o mnoho skusenejsi borci ako Ja, ale tak ako iny/ostatný ti poradia tiez. :)

Brigita

Ahoj Rastík dík že si sa mi ozval a dík aj za vysvetlenie ako mal byť ten strom umiestnený.Máš pravdu aj s tou zvukovou stopou-ved ja som to vôbec nebrala ako kritiku a preto som sa aj pýtala čo je to tá kompo.Ved len tým že človeka upozornia na chyby ktoré robí sa môžem posunúť dalej a za to som ti vdačná.Kľudne mi aj dalej píš svoje dojmy a postrehy-od teba to vezmem ako dobrú radu.A čo sa týka tých amatérov-tvoja skromnosť vypovedá o tvojej veľkosti.Malý detail na záver-v slove tykať (hovoriť niekomu ty) sa vždy píše tvrdé y.Maj sa dobre a želám ti veľa šťastia.Pá

Bruma

No za prev ak možem. Tu na stranke alebo všetci turisti si TIKAJU( NEMAM NA MYSLI TIK V HODINKACH A ANI TIK V HLAVE :D)
Co som myslel v tvojom pripade inu kompoziciu?

Neumiestnovat ustredny objekt/motiv do stredu! Taketo obrazky obycajne nie su pekne, pretoze su pre nase oci nudne, vyzeraju velmi staticky. Takze oci nam padnu priamo na stred bez toho, aby mohli so zaujmom putovat tak, aby sa k ustrednemu objektu/motivu dostali na koniec.

Cize v tvojiom pripade by som ten Smrek umiestnil bud vľavo alebo vpravo ked už tam ma byt ta okolita krajina.

A co sa tyka amaterizmu, kazdy tu je amatersky fotograf.
Skoda, ze pisany text nie je vyjadreny aj zvukovou stopou, lebo to niekedy vyznieva ako by to bolo napisane CHLADNYM DOJMOM a nie ako rada pokojnym vyznamom.
Takze ja som to nepisal dojmom ze som NIEKTO NAD alebo ze som NIEKTO A VY NULY.

Vsetci si tu nejako radime ako, čo atd. NIKTO TU NIE JE TAKY, ZE :JA MAM NAJLEPSIE FOTKY A VY OSTATNY STE TU NULY A NEVIETE FOTOGRAFOVAT.

Staci sa len opytat. :)
Rasto

Brigita

Pán bruma určite ste si už dávno všimli že ja som totálne silný amatér čo sa týka fotenia moje fotky vašim nesiahajú ani po členky (a nielen vašim) ale prijmem akúkoľvek radu prosím vysvetlite mi čo je to tá kompozícia.A nechodte na mňa s nejakou technikou lebo ja si doteraz myslím že pixel je muž od piksle díky.

Alexander

veru, to bola tiez aj moja prvá myšlienka po zhliadnutí fotky

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky