Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: „Dažďový relax“

Diskusná téma K fotke: „Dažďový relax“

Túra z Nitrianskeho Rudna cez Rokoš po Horné Vestenice, túto trasu neodporúčam, nie kvôli počasiu, ktoré keď sa blíži víkend snáď riadia nadprirodzené sily a cez pracovné dni akoby zázrakom vždy bolo dobré počasie, ale k podstate veci, nerád ale sme maximálne sklamaný z počínania ľudí ktorý evidentne schválne zastriekali značenia aby nebolo viditeľné, po celej trase boli pokálané stromy a určite to nebola iba príroda ktorá znemožňovala prechod cez značené (zastriekané značenia) chodníky. Pýtam sa - je to snaha niekoho kto nerád vidí ľudí v prírode alebo o čo tu ide ?????

Barselo

Keď Vás môžem poprosiť, stretol sa už niekto s niečím podobným ? Alebo na Slovensku bežná vec ?

Meky

Pri výstupe na Klapy-asi pred štyrmi rokmi.Skoro všetky značky pozatierané.Že vraj to mala na svedomí skupinka motorkárov-crossárov,ktorým sa turisti plietli pod kolesá :( Neviem ale,aké je to tam teraz.

Meky

Inak foto je super.Má to svoje čaro.

Barselo

Urbanistický spolok - môže mať stým niečo spoločné ?

Paulovič pali76ZM

v tomto štáte kde si každý robí čo chce ma už asi nič neprekvapí !!! niektorý ľudia sú strašné "hovädá" (sorry že urážam to zviera)

Daulagiri

K značeniu sa vyjadriť neviem, ale atmoška je 100-bodová. Až som dostal chuť vydať sa do hôr v dažďi :-)

MatusM

Kadiaľ si išiel? Ešte nie tak dávno (november 2008) bola žltá značka z Nitrianskeho Rudna vedená dolinou do sedla Rázdelie.
No minulý rok v júli nás už viedla odklonom na juh a cez Biele skaly na Košútovu skalu. Takto po novom je aj momentálne zakreslená na hiking mape.

Osobne si myslím, že bola presmerovaná hlavne kvôli bezohľadnej ťažbe. Asi si išiel po tej starej, že?

Barselo

Bola zastriekaná žltá a sčasti aj zelená, ako som už spomínal tie stromy nepadajú iba na značenú trasu, tu to bolo evidentné že boli spílené tak aby dopadli na značenú trasu a bola orientácia komplikovanejšia a pri takom počasí aké panovalo v sobotu v tejto oblasti, stalo sa že sme sa motali a hľadali kade ďalej.
Išli sme po žltej presne ako je značené na hiking mape z N.Rudna cez Košútovu skalu.

Barselo

Aj keby sme išli po starej zastriekanej žltej, ostatná časť túry až po koniec,boli všetky stromy popadané náhodou, ale možné je všetko, toľko náhod na jednej trase....

MatusM

tak to je sila, zas ma niekto pocit, ze je neohrozenym panom a moze mat zakony v pazi..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok