Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Medvedí les

Diskusná téma K fotke: Medvedí les

Nádherný smrekový prales v okolí Flochovej s podrastom čučoriedok, v ktorom som skutočne za každým stromom hľadal medveďa. Srdce mi búšilo naplno hlavne keď som o chvíľu vyplašil jeleňa - čarovná atmosféra :-)

Daulagiri

No môže to byť on, ale bol odo mňa nejakých 30 m a strácal sa mi medzi stromami. Ja som len videl že je to zviera s veľkými parohami.

Daulagiri

Nuž na Babej hore som ešte nebol, ale snáď sa mi tam raz podarí dostať.
Ja som si pri fotení nevšimol že by mi to niekedy ťahalo do fialova ani keď som fotil automatikou a teraz už fotím prakticky len s manuálnymi nastaveniami a tiež nič, ale o tomto probléme som už počul.

MatusM

Teraz mi napadlo, ze aj farby mas z toho lesa krasne. Mne to v lese automatika vzdy sprzdni do fialova a ani ked sa z tym hram, tak mi to moc nevychadza...

Romanslani

kazdemu, komu sa paci tato fotka a "medvedie" prostredie vrelo odporucam navstevu Babej hory - tie lesy su uzasne ! take Cucoriedkovo ake tam bolo pred dvoma tyzdnami (polovica jula) som v zivote nikde nevidel. kto tam vyrazi urcite neolutuje.

Funttomas

Daulagiri:
presne si to vystihol v popise. Aj foto je dobré. Teším sa na ďalšie foto z tejto hory.

Daulagiri

Nuž snažil som sa svoje pocity, ktoré som tam zažil čo najlepšie priblížiť a som rád ak sa mi to podarilo. A súhlasím aj ja by som hneď vymenil terajšie sedenie nad skriptami za opätovné túlanie sa týmto krajom. Návštevu týchto končín môžem každému smelo doporučiť určite neoľutujete.
Pre Martina:
Polohu fotky ukazujú GPS súradnice, ale ak ti nefungujú tak tu je lokalizácia: fotil som to asi 50 m južne od Sedla Flochovej na modro-červenom chodníku, ale v podstate takýto les je v širokom okolí tohto miesta.
P.S. ešte odťiaľ niečo pridám :-)

Adrihan

Naozaj veľmi pekný les.No vymenila by som terajšie sedenie na za..u v praci, za chodenie po tomto čarokrásnom chodníčku.

MatusM

...a krasne si tu atmosferu aj popisal, akoby som tiez tade kracal:))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky