Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kúty

Diskusná téma K fotke: Kúty

Krásna horská lúka kúsok nad Levočou nám poslúžila na krátky oddych počas nedeľnej bicyklovej túry. Krásne miesto, Vďaka, MaťoD, za ukázanie.

Adina

Ja som sa zastavovala pri vyhladoch, boli uasne, ale priznam sa ponahlala som sa pred cyklistami, aby ma nezastihli. Zavidela som im aj som sa hambila, ze ja z auta a oni v tom teple makaju, sak prevysenie bolo uctyhodne. Cez Bijacovce som sa chcela dostat do Uloze. Podarilo sa a oplatilo. A ako pisem pod mojou fotkou, coskoro sa tam vratim :-)

Adushka

Adina, my sme boli veru solidna partia (9 kuskov), ale trosku sme boli aj roztahani, ja s Matusom sme sli pozadu, lebo sme este kesky hladali.. :) je mozne, ze si videla celo pelotonu, ale mozno sme sa fakt aj minali :)

Adina

Andrejka, mozno sme sa minali :-) ale ja som isla autom, stretala som dost vela cyklisov a fotili a fotili... a ja tiez :-)... krasne su to miesta

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky