Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Drevosklad

Chmura1

trochu tmava foto, ale ked tak na nu kukam, ma cosi do seba

Eskimo

no ja v prvom rade nie som ziaden umelecky fotograf, len taky paparazzo, fotim co vidim a co sa mi paci... a kupodivu niektore take zabery sa pacia aj onym umeleckym fotografom...

LOMO je uz dnes (minimalne na Slovensku) naozaj celkom slusna rarita, fotoaparat Made in USSR, ale na svoju dobu bol velmi dobry a (ako hovoria znalci) dodnes ma vraj velmi dobru optiku... a vlastne ani nie je moj, len si ho obcas poziciam.

Inak ked som si ho skusil vyhladat na Googli, az som bol prekvapeny, kolko odkazov mi nasiel :-) Trebars
lomoplc.com/CamerasFrames.html alebo shop.lomography.com/shop/
Niektore tie obrazky su uz LOMO LC-A+, ta moja pozicana masinka je tusim este LC-A. Dokonca ako tak pozeram, mohol by som na tom celkom slusne zbohatnut, ako na zberatelskej cennosti... cim by som vsak potom fotil taketo kvalitne zabery, hm?

Gallo

neni moja, ja ziadnu nemam :) ja len ze vystup trochu pripomina fotky z dierkovej kamery, ono to tvoje Lomo je tiez nejaka raritka, nie ?

Eskimo

je to odfotene klasickym fotakom a skenovane z filmu... tu tvoju dierkovu kameru nepoznam :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky