Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jaskyne Koščeliskej doliny

Daulagiri

Tak jaskyňu Mylnu a Wawoz Krakow zo Smoczou jamou som navštívil vo februári 2010. Skvelý zážitok, hneď by som si to zopakoval, úžasné...

Honza286

Zvláštní, že se zde objevil článek popisující stejnou túru už před několika lety a nyní znovu:) A autorka známá svým despektem vůči používaní původních názvů lokalit mimo Slovensko opět nezklamala:) Jaskinia Mylna má celkovou délku 1630 m (nikoli 1300 m), turistům je přístupná cca 300 m trasa. A pečlivá příprava na túru autorce rovněž asi moc neříká, pokud by tomu bylo opačně, byla by na průstup jeskyněmi patřičně vybavena. A s velkým ruksakem je Mylna jaskinia neprůchodná, ideální je jít bez batohu úplně, i malý batoh musí člověk v několika místech nést v ruce, což není v nižších úsecích zrovna pohodlné.

Kofoluska

U nas bol okrem batohov problem aj v tom, ze Christen mala velmi siroke nohavice (skor vyzerali ako sukna) a ja nove funkcne trekove nohavice, ktore sa mi faaakt nexcelo nicit. Svetlom sme vybaveni boli, topanky sme mali dobre, ruksaky by sme holt dali dole z pliec, ale ....
Inak, viac fotiek z tejto tury squeek-rat.info/…/main.php?g2…

Lubo

Pokial ma pamat neklame, stativ aj dostal trosku na frak :-/

Kofoluska

Fu, tak ten stativ musel asi taaaak trochu zavadzat :) My sme to po zrelej uvahe radsej otocili, nabuduce sa lepsie pripravime a nenarveme batohy do prasknutia nahradnym oblecenim, potravinami a vodou :)))

Rbr69

Jednosmerna jaskyna Mylna bol pre mna zazitok ... bol som s vaecsim batohom a so stativom ... obcas skoro plazenie vodou a jej dostatocna dlzka su dobrou zabavou ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum