Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rysy

Tomas1111

Bikemartin:

S kompom viem ,ale tam hore toho veľa na výber nebolo iné miesto odkiaľ sa dalo fotiť.

K otočeniu napsäť: Mali sme na pláne tam ísť v jeseni cca September, lenže počasie bolo zlé a tak sme sa tam dostali až tak neskoro, pričom dovtedy som nemal moc skúseností s chodím v Tatrach počas zimy. Najťahší bol výstup, pretože si spravil jeden krok hore a o 3/4 kroku som sa šmykol dole, no proste strašná drina, pričom tam bola brutálna kosa a veľmi silný vietor. Takto na fotle to vyzerá ako idylka, ale v skutočnosti to bol horor :-) stáť som v tom vetre a zime a ešte aj fotiť. Ale ako som písal stálo to za to a nie tak foto ako zážitky. Od tohoto okamihu sa úplne inak pozerám na ľudí ktorý dokážu vystúpať na rôzne vysoké hory napr. Himalájach.

Ondro_RK

No mne sa veľmi páči tento záber :-)

Inak v tento deň a tento okamih som ja akurát len rozliepal oči na Zbojníčke :-) alebo si už tiež fotil východ slnka aspoň od chaty.

Bikemartin

Bol taký silný vietor, mráz, alebo prečo si to chcel otočiť? Podľa foto tam bolo azúro, idylka ;-)

Moment great, ale taká tenisová kompozícia - vľavo Nadal, vpravo Djokovič a loptička lieta z jednej strany na druhú.

Tomas1111

Na túto fotku mám najemotívnejšie spomienky zo všetkých fotiek čo som odfotil. Pri tomto výstupe som pocítil silu hôr a nikdy v živote som toľko krát nerozmýšľal nad tým že to otočím naspäť. Ale potom to stálo za to.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky