Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Orlíček obyčajný- Aquilegia vulgaris

Peterf

Presne to ani neviem,nikdy som tam nebol.Predpokladam ze to bude asi niekde za Homolkou.

Misob

Moc presne si to neopisal :)... tam je tych kopcov...

Peterf

Mala by byt kusok za Fackovskym sedlom cez kopec-buduci vikend to asi pojdem pohladat a mozno bude aj clanok.

Misob

Ved peace :)... ja vzdy pri takychto makrach nacvakam tak zo 10 kuskov (od toho je digital) aby aspon jeden vysiel :)
Ale o utulni Schovanka pocujem prvy raz - kde by to malo byt?

Peterf

Miso neber to v zlom,ale ty si zacal;)Ved tu nejde o dokonale fotky ale o krasy prirody a vacsina tvojich fotiek ma potesila lebo su z miest ktore poznam a cez vikend som bol v Strazovskych vrchoch tak trochu aj koli nim. Mimochodom nevies nieco o utulni Schovanka? Pocul som ze zhorela ale nebol som tam a ak tam je nevies ako sa k nej dostat?

Misob

Jasne, vietor je tiez problem... a esteze mam na svojej prvotine ten tien :)

Peterf

Miso to nebol problem zaostrenia automatiky ale silneho vetra ktory v nedelu v Strazovskych vrchoch bol.Mal som take nutkanie dat sem tuto krasnu chranenu rastlinu aj ked tebe sa fotka nepaci-co uz. Mimochodom,ja by som sa zase nechvalil napriklad vlastnym tienom na fotke a fotky tiez nemas dokonale ostre.

Misob

Sam viem, ako tazko je niekedy presvedcit automatiku kam ma zaostrit... ale takymito neostrymi zabermi by som sa v galerii nechvalil :(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma