Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vyzdobená Mažárna

Diskusná téma K fotke: Vyzdobená Mažárna

Cestou z Tlstej sme sa nezabudli zastavit v Mažárnej - jaskyňa 130 m dlhá, puklinovo-rúťivá so zvetranou kvapľovou výzdobou. Verejnosti nie je prístupná. Fotka je scenovaná, tak sa ospravedlňujem za zhoršenú kvalitu.

Eskimo

a kedyze tam bola takato pekna ladova vyzdoba? ja som bol na Tlstej a v Mazarnej len raz, pred cca. 12 (alebo mozno aj viac) rokmi a ked sme zliezali dolu, spustila sa totalna prietrz mracien... v jaskyni Mazarna sme cakali, kedy dazd prestane, ale ked neprestaval 3 hodiny, tak sme isli aj cez ten dazd... dolu v Gaderi sme uz mali vodu vsade vo vibramach, napriek tomu, ze sme v nich mali sacky. A potom, ked sme sa susili v autokempingu v Gaderi, mali sme stastie na dobrych ludi, ktori tam boli ubytovani a ktori nas nalozili do svojej dodavky a prepravili do Turcianskych Teplic, kde sme zase boli ubytovani my :-)

Adrihan

No,veru peký zážitok ste mali,to je pravda:-).Po takejto zleji dobre padne ešte stretnúť aj dobrých ľudkov.Aj toto patrí k turistike a človek má potom dlhé roky na čo spomínať. Fotka bola robená 1. januára 2003. Asoň si teraz tak matne spomínam. Deň a mesiac sedí určite, ale ten rok , by som si musela pozrieť v mojom tuláckom zápisníčku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma