Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Editoriál

Diskusná téma K článku: Editoriál

Rozmýšľal som, ako nazvať článok, v ktorom vyhodnotím čitateľský prieskum, zverejním výhercov, priblížim vývoj návštevnosti, priznám najbližšie plány a v neposlednom rade poďakujem všetkým verným čitateľom, priaznivcom a najmä našim autorom. Žiaľ, nič kreatívne mi nenapadlo, a tak prichádzam s editoriálom...

Axel

To dianie ohladom zakazu bicyklovania som nejako osobitne nesledoval. Vdaka za upozornenie. Asi si musime zakon nastudovat, pretoze mi nie je jasna definicia lesnej cesty.

Lubo

Axel, nezabudaj aj na novy zakon, ktory bikerom zakazal chodit mimo vyznacenych cyklotras a lesnych ciest. Na oplatku zas turisti zriedka pouzivaju cyklotrasy, takze ak chceme ostat pri litere zakona, nebude to asi prilis kombinovatelne.

Karol

Dve poznamky. Ta prva je k anketam. Su urcite vyznamne pre zlepsovanie kvality. A opakovane hlasovanie je mozne riesit bez registracie Ta druha je k cykloturam. Bicykel je vynalez uzasny a definitivny (slova klasika). Tury na bicykli maju voci pesim turam vyhody i nevyhody (dla mna vyhody dost prevysuju). Ich zastupenie na hikingu je vsak temer nulove. Preto porozmyslajte o cyklosekcii, rad prispejem. Hiking.sk je velmi dobry a aj voci specializovanym cyklostrankam ma predpoklady na uspesnost. Len do toho!

Axel

Maly navrh k bikerom: ak autor napise turu, mohol by doplnit informacie o schodnosti trasy na biku (samozrejme treba eliminovat relativnost zjazdnosti z pohladu autora a zobrat do uvahy druh bicykla).
Informacnej hodnote clanku to len pomoze, no zaroven myslim, ze neuskodi.
Zaroven treba vziat do uvahy zakony a povolene cyklotrasy (najme v NP).

Lubo

Turcyk, vdaka za tvoj navrh.
Uvazujeme uz o tom dlhsie, no doteraz sme do bike veci nesli z viacerych dovodov:

  1. existuje viacero velmi dobrych webov na tuto temu
  2. nik z uzsieho autorskeho teamu nie je vylozeny biker, aby vedel suvisiace temy systematicky plnit
  3. nik doposial za historiu Hikingu nepridal bike turu
    Vysledok: raz za cas sa v rubrike Extra nebudeme branit bike akcii, musi vsak mat niekto chut taketo veci u nas publikovat.
Turcyk

"Takmer všetci respondenti majú radi letnú turistiku, ďalej nasleduje bicykel, zimná turistika a VHT. Ostatné aktivity sú viac-menej doplnkové". Toľko citát z Editoriálu.Ja osobne cez víkendy chodím jeden deň napešo a druhý na bicykli. Veľmi by som privítal, keby sa tejto druhej aktivite dostalo viac miesta na stránkach Hikingu. Vďaka.

Wallendorfer

tu sa nemusi mazat len kvoli vulgarite,ale aj off-topicom..ja neviem,mne to pripada take "demokraticke" a co sa tyka nejakej ten cenzury, ja vychadzam z toho, ze tu chodi 99% rozumnych ludi, ktori su naviac dospeli,a vedia,co sa patri a co nepatri....
co sa tyka offtopicov,vadia mi rozne temy,kde prakticky ku tej teme nie je nic napisane,iba same blbosti. ale ak to je podla teba "uplne nepripustne" nema zmysel sa dalej o tom bavit

Lubo

Ako tak nad tym uvazujem dalej, je to uplne nepripustne.
Vsak by si tym zakladatel temy mohol prisobovat nazorovu (ne)pestrost danej temy = nepocuvat nazor niekoho ineho. Sposobilo by to vela nevrazivosti medzi distujucimi a celkovo by forum stratilo svoju repreznetativnost. Wallendorfer, kazdy by sme mali vediet pocuvat nazory inych a svoje si obhajit. Nie silovo "toto je moja tema, teba tu nechcem". Kde by bola zaruka, ze by sa mazalo len v duchu pravidiel? T.j. za vulgarnu formu, nie nazorovy obsah?

Lubo

Hmmm, nad tym som nikdy neuvazoval. Priznam sa, ze sa mi to takto na prve pocutie ani prilis nepozdava. Vsak som na 95 percent vzdy k dispozicii, aby som proti nejakym trubirohom zakrocil. Navyse programatorske kapacity, ktore su obmedzene radsej vyuzijem na nieco praktickejsie. V sucasnosti totiz tie veci mazem z databazy priamo.

Wallendorfer

Lubo,este ma napadlo,vzhladom na nedavnu skusenost s istym pisatelom, ci by nebolo vhodne aby si kusok svojej pravomoci co sa tyka mazania diskusknych prispevkov preniesol aj na zakladatelov tej ktorej temy. tvoja pravomoc by samozrejme zostala zachovana. tak to napriklad funguje napr. na nasom univerzitnom systeme. hmm?

Wallendorfer

ok,dik,samozrejme som myslel len na registrovanych..inac by to nebolo objektivne...hmm.ok,tak mozno niekedy..inac,kolko je nas tu registrovanych? ja osobne som sa dozvedel o hikingu z Kras Slovenska,a myslim,keby sa urobila nejaka ta reklama este aj v printovych mediach...tak by navstevnost mohla o dost stupnut..

Lubo

Zatial sme o tom neuvazovali.
Bolo najma z toho dovodu, ze aby sme dokazali zamedzit viacnasobnemu klikaniu (ci uz srandistov alebo robotov) musli by sme to obmedzit na registrovanych ludi a potom sa zas bojim, ci by bol dostatok hlasujucich. Navyse na titulke vazne uz niet miesta.
V kazdom pripade vsak tvoj napad ulozim medzi napady ako dalej hiking vylepsovat.

Wallendorfer

lubo, a vlastne,nerozmyslali ste,ze by sa tu na hikingu zaviedli nejake tie ankety? myslim,zeby to bolo dost zaujimave.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov