Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Juro Kováčik – Tatry

Diskusná téma K článku: Juro Kováčik – Tatry

Tento rok obohatila kategóriu obrazových publikácií o Tatrách kniha Tatry/Tatras z dielne vydavateľstva Slovart. Autorom je fotograf Juro Kováčik, ktorý fotí krajinu od konca 90-tych rokov. Pre koho je táto kniha určená a čo je na nej zaujímavé, sa môžete dočítať v nasledujúcej recenzii.

Timi

ako knizka na podarovanie niekomu kto este v Tatrach nebol, skvela vec. format fajn, lahke a mile dielko, ktore nestoji vela, a kazdy si rad donho nahliadne ake paradne kopce to my mame... malo textu je fajn, ak clovek hladal skor obrazovu publikaciu. celkovo, top can/uzitok, odporucam kazdemu, kto hlada nieco podobne pre niekoho.

Janabilesova

Dovolujem si pripojit niekolko slov k uvedenej knizke. Ako spomina autorka recenzie, v knizke nenajdete zabery z miest mimo turistickych chodnikov. Ak Vam toto nevadi, a radi sa tulate v Tatrach po turistickych chodnikoch, najdete tu zabery, ktore budu aj Vam s najvacsou pravdepodobnostou nieco hovorit. Myslim, ze prave toto moze otvorit cestu tejto utlej knizky k citatelom - fotografom, ktori sa takto radi pozru na pohlad na Tatry niekoho ineho a mozno sa nechaju inspirovat... Je to podarene dielko. Urcite sa k nemu budem rada vracat, a nielen pocas dlhych zimnych vecerov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum