Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sninský kameň sa ukladá na spánok

Diskusná téma K fotke: Sninský kameň sa ukladá na spánok

alebo večerný pohľad na Vihorlat zo Sninského kameňa. Nenápadný hrebeň Vihorlatu zdanlivo prevyšuje masív Motrogonu (vľavo), ktorý je však v skutočnosti o 58 m nižší. Nedalo mi nevrátiť sa ešte jednou fotkou ku krásnym chvíľam zažitým na tomto jedinečnom mieste.

Chmura1

podľa mňa to je dobré, ten stred mi príde ako žeravé želiezko v pahrebe :-)

Alexander

Ved ja aj beriem,nieze ani s rezervou, ale uplne v pohode. Veru, tymto kompaktom sa to ovplyvnit neda,lebo filtre sa pouzit nedaju, ani rucny rezim to nema.

Daulagiri

Jasné, rozumiem, s kompaktom mám aj ja 5 ročné skúsenosti. Ako kompozične si to myslel dobre, len ten spodok sa mi vidí pritmavý a obloha zas svetlá, čo sa však kompaktom nedá v podstate ovplivniť. Preto ma to v predchádzajúcom vyjadrení zlákalo vypichnúť tú najkrajšiu (strednú ) časť fotky.
Ale atmosféra z toho ide krásna a tá je často dôležitejšia než tech. kvalita. Tak ma ber z rezervou :-)

UNCLE LACO

Šani, v poho. Si náš zásobovač z týchto končín. Dúfam, že budúci rock budem konečne dovolenkovať na divokom východe! Mamča ma ťahá na exkurziu po východoslovenský drevených kostolíkoch.

Alexander

Pravda, len blbo sa komponuje na displeji lacneho kompaktu. Na jednej z predoslych foto tejto serie mam tej nacervenalej skaly zase az snad privela...V tomto pripade som vsak vyslovene chcel tam mat pre vyvazenie aj ten krik napravo a aj tie kamene v popredi.

Daulagiri

Mohol si podísť bližšie a skúsiť zobrať do záberu čím viac tej načervenalej skaly, ale je to aj takto pekné.
A inšpiratívne, keď tam niekedy zavítam, tak západ slnka si tu nenechám ujsť.

Meky

Veru,Tóno a jeho povestné "filtre" ...:)

Alexander

Dík, snáď naplánujem ešte jednu jesennú sériu, ak to vyjde. Ideálne by bolo, ak by to miesto navštívil aj Tono, ako to zamýšľal, tak snáď mu to vyjde a to by už len boli fotky...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok