Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Noc pod mostom

Diskusná téma K fotke: Noc pod mostom

Pohľad na železničný most nad riekou Morava, do rakúskeho Marcheggu. Čakal som na vlak, ale vlak nejak nechodil :) Svetlo na rakúskom brehu je čelovka rybára, búdka napravo je rybársky domček. Most som mohol odfotiť z lepšieho uhla, ale nechcel som sa tam ďalej okolo brehu premávať.

Tidoj

No, chcel som byť macher, ale je pravda, že asi hodinu som sa šťúral v tvojich fotkách a hľadal nejaké nočné. Ale zase, vedel som, čo hľadám, lebo som si ich pamätal.

Vladvlad

Štefan: vďaka, ale osobne si myslím, že sa to dalo lepšie odfotiť. Chcel som tam mať svetelnú stopu vlaku, ale práve najbližšiu hodinu žiadny nešiel :(
Plus lepšie by to vypadalo, keby bola vidno väčšia časť konštrukcie mosta.

tidoj: fúha, nejako ovládaš fotky, ktoré som tu publikoval :)

Ináč rybárov bolo na rakúskom brehu viac (asi traja-štyria) len nie sú v zábere. Vo vode bolo počuť sem tam člupnutie, to asi ryby skákali nad hladinu. (nie som rybár, tak len hádam)

Tidoj

Jáj tak to mi hneď nenapadlo. Ja som ale myslel tak že za tmy ako napr. Večer pri bunkri, Zaliate nábrežie, Večer za kaštieľom alebo Večer pri vežičke (teda z tvojej gal).

Vladvlad

Vďaka, námetov na podobný typ fotiek by tu na okolí bolo veľa, ale kto by za mňa ráno vstával :) Pracovný týždeň je krutý :)))

tidoj: ono práve ide o to, aby to vypadalo ako cez deň :)

Tidoj

Tie nočné fotky sú super, len škoda, že nepôsobia viac ako v noci (teda ako za tmy).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky